Fotbal international

Diego Maradona, rege în Argentina de ziua lui. A oferit indicații jucătorilor săi de pe un tron instalat la marginea terenului chiar de adversari!

30.10.2019 | 10:57
Diego Maradona, rege în Argentina de ziua lui. A oferit indicații jucătorilor săi de pe un tron instalat la marginea terenului chiar de adversari!
Diego Maradona, primit ca un rege la Newell's Old Boys. Sursă Foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Diego Maradona este din septembrie antrenor la Gimnasia la Plata, iar ultimul meci din prima ligă a Argentinei a fost disputat pe terenul celor de la Newell’s Old Boys, una dintre echipele la care a evoluat ca jucător. Partida s-a disputat cu doar câteva ore de ziua de naștere a lui Maradona, ce a împlit miercuri, 30 octombrie, 59 de ani. Pentru a celebra revenirea pe stadionul unde a jucat la Newell’s Old Boys și aniversarea, oficialii clubului gazdă i-au pregătit fostului mare fotbalist un tron de pe care să urmărească meciul.

Maradona, rege în Argentina

Diego Maradona a revenit în Argentina, după o perioadă în care a antrenat în Emiratele Arabe Unite, Belarus sau Mexic. Acum, fostul mare fotbalist este tehnicianul celor de la Gimnasia la Plata, iar ultimul meci de campionat a fost ceva mai special. Adversar a fost Newell’s Old Boys, echipă pentru care Maradona a jucat între 1994 și 1995, iar primirea a fost specială.

ADVERTISEMENT

Profitând de revenirea pe stadionul unde a evoluat Maradona pentru un an și de ziua de naștere, ce a fost la doar trei ore după finalul meciului, oficialii clubului Newell’s Old Boys i-au pregătit tehnicianului de la Gimnasia un tron la marginea terenului.

Victorie clară pentru Maradona

Pe lângă tronul primit de la adversară, Maradona a primit un cadou, la aniversarea celor 59 de ani, și din partea jucătorilor săi. Gimnasia la Plata s-a impus în fața celor de la Newell’s Old Boys cu 4-0.

ADVERTISEMENT

Victoria cu Newell’s a fost a doua reușită de Maradona pe banca tehnică a celor de la Gimnasia la Plata. De la instalarea din septembrie, fostul mare internațional argentinian a condus șase jocuri, înregistrând patru înfrângeri și două victorii. După 11 runde, echipa lui Diego Maradona este pe locul 23, penultimul, în prima ligă din Argentina. Totuși, Gimnasia pare în revenire de formă, singurele victorii din acest sezon fiind obținute în ultimele trei runde.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri