Fotbal international

Diego Simeone, afirmație genială după calificarea în sferturile Champions League: ”Barcelona îl are pe Messi, noi îl avem pe Oblak”

12.03.2020 | 09:14
Diego Simeone afirmatie geniala dupa calificarea in sferturile Champions League Barcelona il are pe Messi noi il avem pe Oblak
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei Atletico Madrid, Diego Simeone, a făcut câteva afirmații genială după victoria cu Liverpool și calificarea în sferturile de finală ale Champions League.

Diego Simeone, afirmație genială după calificarea în sferturile Champions League: ”Exploatăm defectele rivalilor. Deci jucăm”

”Oblak este cel mai bun portar din lume. Barcelona îl are pe Messi, noi îl avem pe Oblak. Messi rezolvă jocurile în mod ofensiv, Oblak închide poarta. Oblak conduce echipa”, a declarat Diego Simeone după calificarea în sferturile de finală ale Champions League.

ADVERTISEMENT

Apoi, tehnicianul argentinian i-a răspuns în stilul caracteristic lui Jurgen Klopp, care acuza jocul defensiv al spaniolilor: ”Atletico joacă pentru a câștiga. Cu armele noastre și pentru a câștiga. Exploatăm defectele rivalilor. Deci jucăm”.

”Este un meci pentru istoria Atletico”

”Sunt foarte fericit pentru echipă și club. Suntem din nou între primii opt din Europa și am eliminat un adversar extraordinar pe care publicul îl împinge de la spate. Simt o bucurie imensă. Este un meci pentru istoria Atletico”, a spus Simeone.

ADVERTISEMENT

”L-am schimbat pe Diego Costa pentru că obosise. Toată lumea a crezut că schimbarea este una defensivă, dar știam că Llorente ne va ajuta. Am vrut să trecem la un sistem 5-4-1 care să ne permită contraatacuri mai tăioase și așa a și fost”, a menționat argentinianul.

Llorente, eroul lui Simeone

Atletico Madrid a învins FC Liverpool, scor 3-2 după prelungiri, și s-a calificat în sferturile de finală ale Champions League. Spaniolii câștigaseră și meciul tur cu 1-0.

ADVERTISEMENT

Marcos Llorente a fost omul decisiv pentru calificarea lui Atletico Madrid. Intrat pe teren în minutul 56, mijlocașul spaniol a marcat două goluri în prima repriză de prelungiri. Până la duelul cu Liverpool, Llorente marcase un singur gol tot sezonul, în meciul de campionat cu Valencia, din februarie.

Adrian, amenințat cu moartea de fanii lui Liverpool

La finalul întâlnirii, Jurgen  Klopp a criticat stitlul de joc defensiv al celor de la Atletico Madrid și consideră că Diego Simeone poate implementa un fotbal mai ofensiv, deorece are fotbaliști foarte buni în lot.

ADVERTISEMENT

Portarul spaniol al echipei FC Liverpool, Adrian, a fost amenințat cu moartea de fani după ce ”cormoranii” au fost eliminați de Atletico Madrid în optimile de finală ale Champions League.

ADVERTISEMENT