ADVERTISEMENT
Sport

Diego Simeone are trei băieți fotbaliști. Cu ce echipă a semnat Giuliano, fiul cel mic

Autor: Gabriela Gheorghe | 06.09.2020 | 14:02
Diego Simeone are trei băieți fotbaliști. Cu ce echipă a semnat Giuliano, fiul cel mic
Diego Simeone. Sursă foto: Hepta.

Giuliano Simeone (17 ani), băiatul antrenorului de la Atletico Madrid și-a pus semnătura pe primul său contract de jucător profesionist. Vârful din Argentina va juca la formația tatălui său, Atletico Madrid.

ADVERTISEMENT

Giuliano este al treilea băiat al lui Diego Simeone care a decis să se facă jucător de fotbal. Cel mai bun dintre ei este Giovanni (25 de ani), jucător cu 44 de reușite în campionatul Italiei și noul coechipier al lui Răzvan Marin la Cagliari.

Gianluca Simeone (22 de ani) joacă la CS Ibiza, echipă la care a fost cedat de clubul antrenat de Diego Armando Maradona, Gimnasia.

ADVERTISEMENT

River Plate a fost prima echipă din cariera fiului cel mic

Cel mai tânăr băiat al lui Simeone, Giuliano, este vârf, la fel ca frații săi, și va juca la a doua echipă a lui Atletico  Madrid, sub atenta supraveghere a antrenorului de la prima formație, adică a tatălui său. Giuliano s-a apucat de fotbal la River Plate, iar în 2019 a făcut parte din echipa U17 de la Atletico.

La semnarea contractului cu echipa din capitala Spaniei, Giuliano Simeone a venit împreună cu mătușa sa, Natalia Simeone, care este impresarul său. Jucătorul de 17 ani este bucuros de traseul pe care l-a urmat cariera sa de fotbalist:

ADVERTISEMENT

“Sunt foarte fericit că am semnat primul meu contract profesionist cu Atletico Madrid și sper să-mi dezvolt cariera aici”, a scris Giuliano pe rețelele sociale.

Palmaresul lui Diego Simeone

Diego Simeone le-a mai antrenat în cariera sa pe Racing Club, Catania, San Lorenzo, River Plate și Estudiantes. El a câștigat o dată campionatul Spaniei cu Atletico Madrid în sezonul 2013-2014, o Cupă a Spaniei, Supercupa.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Diego Simeone mai are în palmares cu echipa din capitala Spaniei două Ligi ale Europei și tot atâtea Supercupe UEFA.

Atletico Madrid a terminat în sezonul 2019-2020 din campionatul Spaniei pe locul al treilea după campioana Real Madrid și ocupanta locului doi FC Barcelona.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1