Sport

Mutarea care ar fi schimbat destinul fotbalului românesc. Diego Simeone ar fi putut antrena FCSB: „Nu îl interesau banii!”

Mihai Stoica a povestit că Diego Simeone ar fi putut deveni antrenorul FCSB-ului în 2011, când ajunsese să discute cu sora lui o posibilă venire a sa la București.
28.12.2021 | 21:55
Mutarea care ar fi schimbat destinul fotbalului romanesc Diego Simeone ar fi putut antrena FCSB Nu il interesau banii
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a povestit că Simeone încă nu o preluase pe Atletico Madrid și că abia se despărțise de Catania.

MM Stoica a povestit și că în aceeași perioadă i-a făcut o ofertă bună lui Ladislau Boloni, mai bună decât cea pe care o primise de la PAOK, însă antrenorul a refuzat în cele din urmă să vină la FCSB.

ADVERTISEMENT

Diego Simeona ar fi putut antrena FCSB

MM Stoica a povestit niște întâmplări petrecute în 2011, atunci când Gigi Becali l-a delegat să găsească un nou antrenor pentru FCSB, iar acesta l-a avut pe listă și pe Diego Simeone, care se despărțise de Catania.

Nu numai că l-a avut pe listă, dar managerul general al vicecampioanei României a spus și că ajunsese să discute cu sora lui „Cholo” Simeone.

ADVERTISEMENT

„Gigi îmi spusese să găsesc un antrenor, pentru că dacă nu s-ar fi implicat el, mai erau două zile și începeam pregătirea, eram disperați să găsim un antrenor.

L-am avut și pe Simeone, am avut discuții și cu sora sa la Buenos Aires, nu îl interesau banii, stătea bine din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT

În 2011 s-a întâmplat, nu era la Atletico atunci, abia plecase de la Catania, aveam multe nume pe listă”, a mai spus Mihai Stoica, la TV TelekomSport.

„M-am dus și la Boloni să îi ofer mai mulți bani ca la PAOK!”

Mihai Stoica a continuat și a spus și că Ladislau Boloni a fost o opțiune pentru FCSB, care ar fi însemnat o mare lovitură de imagine pentru fotbalul românesc, însă care nu s-a mai concretizat.

ADVERTISEMENT

MM a precizat și că oferta făcută de Gigi Becali pentru a-l aduce pe Ladislau Boloni la FCSB era mai bună decât cea primită de antrenor de la PAOK:

„M-am dus și la Boloni să îi ofer mai mulți bani ca la PAOK, ar fi fost o lovitură imensă de imagine, dar cred că se cam înțelesese cu PAOK și de-asta a refuzat.

El, tipicar așa, mă întreba de unde am aflat salariul lui de la PAOK, dar cert e că nu s-a mai produs, eram disperat să aduc pe cineva și așa a venit Levy la noi”.

„Eu cred că ar fi o lovitură mare dacă ar veni Boloni la naționala României”, a mai spus Mihai Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR: 2,15 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT