Sport
notix pixel id

Mutarea care ar fi schimbat destinul fotbalului românesc. Diego Simeone ar fi putut antrena FCSB: „Nu îl interesau banii!”

Mihai Stoica a povestit că Diego Simeone ar fi putut deveni antrenorul FCSB-ului în 2011, când ajunsese să discute cu sora lui o posibilă venire a sa la București.
28.12.2021 | 21:55
Mutarea care ar fi schimbat destinul fotbalului romanesc Diego Simeone ar fi putut antrena FCSB Nu il interesau banii
Mutarea care ar fi schimbat destinul fotbalului românesc. Diego Simeone ar fi putut antrena FCSB. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a povestit că Simeone încă nu o preluase pe Atletico Madrid și că abia se despărțise de Catania.

MM Stoica a povestit și că în aceeași perioadă i-a făcut o ofertă bună lui Ladislau Boloni, mai bună decât cea pe care o primise de la PAOK, însă antrenorul a refuzat în cele din urmă să vină la FCSB.

ADVERTISEMENT

Diego Simeona ar fi putut antrena FCSB

MM Stoica a povestit niște întâmplări petrecute în 2011, atunci când Gigi Becali l-a delegat să găsească un nou antrenor pentru FCSB, iar acesta l-a avut pe listă și pe Diego Simeone, care se despărțise de Catania.

Nu numai că l-a avut pe listă, dar managerul general al vicecampioanei României a spus și că ajunsese să discute cu sora lui „Cholo” Simeone.

ADVERTISEMENT

„Gigi îmi spusese să găsesc un antrenor, pentru că dacă nu s-ar fi implicat el, mai erau două zile și începeam pregătirea, eram disperați să găsim un antrenor.

L-am avut și pe Simeone, am avut discuții și cu sora sa la Buenos Aires, nu îl interesau banii, stătea bine din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT

În 2011 s-a întâmplat, nu era la Atletico atunci, abia plecase de la Catania, aveam multe nume pe listă”, a mai spus Mihai Stoica, la TV TelekomSport.

„M-am dus și la Boloni să îi ofer mai mulți bani ca la PAOK!”

Mihai Stoica a continuat și a spus și că Ladislau Boloni a fost o opțiune pentru FCSB, care ar fi însemnat o mare lovitură de imagine pentru fotbalul românesc, însă care nu s-a mai concretizat.

ADVERTISEMENT

MM a precizat și că oferta făcută de Gigi Becali pentru a-l aduce pe Ladislau Boloni la FCSB era mai bună decât cea primită de antrenor de la PAOK:

ADVERTISEMENT

„M-am dus și la Boloni să îi ofer mai mulți bani ca la PAOK, ar fi fost o lovitură imensă de imagine, dar cred că se cam înțelesese cu PAOK și de-asta a refuzat.

El, tipicar așa, mă întreba de unde am aflat salariul lui de la PAOK, dar cert e că nu s-a mai produs, eram disperat să aduc pe cineva și așa a venit Levy la noi”.

„Eu cred că ar fi o lovitură mare dacă ar veni Boloni la naționala României”, a mai spus Mihai Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR: 2,15 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT