Diego Simeone, performanță imensă în Champions League! Neînvins cu echipele italiene

Traian Terzian   
in Champions League
21/02/2019, 00:10
Diego Simeone, performanță imensă în Champions League! Neînvins cu echipele italiene
Diego Simeone a reușit o performanță imensă în Champions League, fiind neînvins pe banca tehnică a echipei Atletico Madrid în meciurile cu formațiile italiene

Antrenorul Diego Simeone a reușit o performanță imensă în Champions League, fiind neînvins până acum pe banca tehnică a echipei Atletico Madrid în meciurile cu formațiile italiene. După meciul Atletico – Juventus 2-0, din prima manșă a optimilor de finală, argentinianul a ajuns la șapte partide fără înfângere în fața grupărilor din Serie A.

Înainte de această întâlnire, Diego Simeone avea patru victorii și două rezultate de egalitate. Mai mult decât atât, în cele șapte meciuri jucate împotriva italienilor în Champions League, tehnicianul argentinian a încasat un singur gol, în martie 2014, de la brazilianul Kaka, într-o partidă câștigată cu scorul de 4-1 în fața celor de la AC Milan. În total, Simeone are ca antrenor șapte victorii, două remize și nicio înfrângere în meciurile cu formațiile din Italia.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Diego Simeone, performanță imensă în Champions League

Pe lângă performanța extraordinară din Champions League, Diego Simeone a fost protagonistul a două momente mai puțin plăcute la meciul Atletico – Juventus 2-0, din prima manșă a optimilor de finală ale Champions League.

Prima dată, la scorul de 0-0, la golul anulat lui Alvaro Morata, el l-a înjurat pe arbitrul german Felix Zwayer. A doua oară, la primul gol al madrilenilor, realizat de Jose Maria Gimenez, Diego Simeone a făcut semne obscene. Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Închide ×