Fotbal international

Diego Simeone, semne obscene către tribuna oficială! Fanii din întreaga lume scandalizaţi: “Oribil” Video

21.02.2019 | 00:25
Diego Simeone semne obscene catre tribuna oficiala Fanii din intreaga lume scandalizati Oribil Video

Diego Simeone a făcut semne obscene către tribuna oficială după ce Jose Maria Gimenez a deschis scorul în meciul Atletico Madrid – Juventus. Antrenorul madrilenilor era nervos după ce golul lui Alvaro Morata fusese anulat după folosirea sistemului de arbitraj video.

În minutul 78 al meciului Atletico Madrid – Juventus, Jose Maria Gimenez a deschis scorul, iar Diego Simeone a explodat pe margine. Argentinianul şi-a dus mâinile în zona intimă în timp ce privea spre tribuna oficială. Pe Twitter, mai mulţi fani ai lui “Cholo” şi-au adus aminte că acesta a făcut un gest similar în 1999, pe când juca la Lazio.

Diego Simeone, semne obscene către tribuna oficială. Acelaşi gest l-a făcut în 1999
Diego Simeone, semne obscene către tribuna oficială. Acelaşi gest l-a făcut în 1999

Diego Simeone, semne obscene către tribuna oficială. Fanii de pe Twitter s-au împărţit în două tabere

Diego Simeone a făcut semne obscene către tribuna oficială, iar fanii din întreaga lume au avut păreri împărţite. Unii au fost scandalizaţi de gestul făcut de antrenorul argentinian, în timp ce alţii, fani ai madrilenilor sau ai lui “Cholo”, l-au felicitat.

“Oribil ce a făcut. Îmi este jenă că văd aşa ceva la televizor”, “Merită o suspendare drastică. Unde se crede?”, “Ce penibil! Ăsta este Simeone, un golan”, “Mizerabil ce se întâmplă la Atletico”, “Doar Simeone avea ouă să facă aşa ceva”, “În sfârşit, cineva care se ia de UEFA”, “Mi-a intrat la inimă, nu-i suport pe hoţii de la Juventus” sau “Simeone este un erou, păcat că o să fie suspendat”, au fost reacţiile de pe Twitter.