Fotbal international

Diego Simeone va deveni cel mai bine plătit antrenor din lume! Ce ofertă i-a făcut Atletico Madrid

24.01.2019 | 18:11
Diego Simeone va deveni cel mai bine platit antrenor din lume Ce oferta ia facut Atletico Madrid

Diego Simeone va deveni cel mai bine plătit antrenor din lume după ce a primit o ofertă de prelungire a contractului din partea conducerii lui Atletico Madrid. Antrenorul argentinian avea un acord până la finalul sezonului 2019-20 cu formaţia din capitala Spaniei, iar oficialii i-au propus să continue pe banca tehnică a “plăpumarilor” până în vara anului 2022.

Presa din Spania a anunţat că Diego Simeone va semna prelungirea contractului cu Atletico Madrid în următoarele zile. După ce-şi va pune semnătura pe noul acord, antrenorul de 48 de ani va avea un salariu mai mare decât în prezent, când câştigă 22 de milioane de euro pe an.

Diego Simeone va deveni cel mai bine plătit antrenor din lume. Ce salariu va avea la Atletico Madrid

După ce va semna prelungirea contractului cu Atletico Madrid, Diego Simeone va deveni cel mai bine plătit antrenor din lume. Argentinianul ar urma să câştige peste 23 de milioane de euro şi îl va depăşi pe Pep Guardiola. Antrenorul spaniol câştigă 23 de milioane de euro pe an la Manchester City, fiind urmat de Marcelo Lippi, care are un salariu de 22,9 milioane de euro la echipa naţională a Chinei.

Diego Simeone va deveni cel mai bine plătit antrenor din lume. Ce salariu va primi la Atletico Madrid
Diego Simeone va deveni cel mai bine plătit antrenor din lume. Ce salariu va primi la Atletico Madrid

Recent, The Sun anunţa că Diego Simeone este luat în calcul ca o variantă pentru postul de antrenor al echipei din vară, însă varianta va pica după ce argentinianul va semna noul contract. Antrenorul de 48 de ani o antrenează pe Atletico Madrid din decembrie 2011, reuşind să câştige şapte trofee (două Supercupe ale Europei, două Europa League, o Supercupă a Spaniei, un titlu în La Liga şi o Cupă a Regelui), dar şi să califice echipa în două finale ale Ligii Campionilor, ambele pierdute în faţa lui Real Madrid. De-a lungul carierei, argentinianul le-a pregătit pe Racing Club, Estudiantes, River Plate, San Lorenzo, Catania şi Racing Club.