Life

Dieta cu care Claudia Radu de la Chefi la cuțite a slăbit 60 de kilograme. A renunțat la un aliment banal

Regimul alimentar ținut de Claudia Radu de la Chefi la cuțite. Fosta concurentă a slăbit 60 de kilograme. Ce nu a mai consumat.
08.06.2023 | 10:35
Dieta cu care Claudia Radu de la Chefi la cutite a slabit 60 de kilograme A renuntat la un aliment banal
Regimul alimentar ținut de Claudia Radu de la Chefi la cuțite. Fosta concurentă a slăbit 60 de kilograme. Ce nu a mai consumat. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Dieta cu care fosta semifinalistă a emisiunii culinare de la Antena 1, sezonul 8, a slăbit 60 de kilograme. A renunțat la un aliment banal. Fosta participantă a început schimbările imediat după încheierea filmărilor.

Regimul alimentar ținut de Claudia Radu de la Chefi la cuțite. Fosta concurentă a slăbit 60 de kilograme. Ce nu a mai consumat

Claudia Radu de la Chefi la cuțite a dezvăluit care este regimul alimentar pe care l-a ținut după ce a urmat un curs de nutriție. Fosta concurentă de la Antena 1 a slăbit mai bine de 60 de kilograme de când a luat decizia să-și transforme viața.

ADVERTISEMENT

Tânăra de 30 de ani a decis să elimine surplusul după ce a participat la emisiunea culinară moderată de Gina Pistol. Fosta participantă are o dietă echilibrată și spune că nu a mai consumat deloc carbohibrați și lactate.

Mai mult decât atât, fosta concurentă merge la sală și în prezent este o femeie care s-a redescoperit, s-a reconstruit și a învățat să se iubească. În momentul de față, cântărește aproximativ 93 de kilograme, dar are mai multă încredere în ea ca niciodată.

ADVERTISEMENT

„Nu pot să zic că am renunțat la anumite alimente dintr-odată. De exemplu, acum am renunțat la carbohidrați. Neavând carbohidrați, corpul este obligat să își mănânce grăsime pe post de energie.

Fac și sală. Începutul e foarte greu, e vorba de mindset. În momentul în care tu îți pui în cap eu trebuie să slăbesc nu te mai oprește nimic. Eu am intrat într-o echipă de nutriționiști, în momentul de față mă specializez în nutriție.

ADVERTISEMENT

Vreau să ajut cât mai mulți oameni și am avut parte de foarte mult suport. În momentul de față nu am voie lactate. Lactoza se transformă în zahăr în sânge și nu te ajută cel mai mult”, a mărturisit Claudia Radu la Antena Stars.

Claudia Radu a slăbit peste 60 de kilograme
Claudia Radu de la Chefi la cuțite a slăbit peste 60 de kilograme. Sursa foto: Instagram.com

Claudia Radu de la Chefi la cuțite, un exemplu de urmat

Claudia Radu de la Chefi la cuțit vrea să fie un exemplu de urmat, menționând că în perioada în care era concurentă în show-ul culinar de la Antena 1 primea foarte multe mesaje. Mulți copii îi scriau că vor să fie ca ea.

ADVERTISEMENT

Atunci a fost momentul în care tânăra a realizat un lucru foarte important în ceea ce privește imaginea pe care o afișează. Fosta participantă a început în urmă cu 2 ani această dietă și continuă să uimească cu transformarea sa.

ADVERTISEMENT