Dieta la care Iuliana Marciuc a apelat pentru o sănătate generală mai bună este recomandată de mulți medici nutriționiști. Vedeta a dezvăluit la ce a renunțat, treptat, și cum are grijă de corpul ei. Se laudă că i-a scăzut vârsta metabolică cu opt ani.
Vedeta TVR este, de ceva vreme, mult mai atentă la ce pune în farfurie. A sesizat, pe pielea ei, cât de mult a început să conteze ce mănâncă, dar și în ce cantități.
Nu există cure de slăbire perfecte și nici diete care să ne garanteze tinerețea veșnică, însă cert e că de anumite aspecte ar trebui să ținem cont cu toții. O părere generală a tuturor nutriționiștilor este că e bine să evităm excesul de zahăr, sare și grăsimi, după cum suntem anunțați în spoturile publicitare zi de zi.
Iubita lui Adrian Enache a ținut cont de aceste sfaturi elementare și a avut de câștigat. S-a convins singură că anumite combinații alimentare pot fi bombe cu ceas pentru organism, iar din plăcerile vinovate, precum pizza, a redus cât a putut de mult.
Din lista produselor pe care Iuliana Marciuc le-a rărit face parte pâinea noastră cea de toate zilele. Dieta cu care Iuliana Marciuc se laudă conține, așadar, mai puține produse de panificație. Astăzi, spune vedeta, mai mănâncă o singură felie pe zi, dacă e cazul.
„Nu am alimente la care am renunţat definitiv, doar că pâine nu mai mănânc decât o singură felie pe zi, dimineaţa, iar combinaţii „periculoase’ nu mai fac. Dacă mănânc dulciuri, o fac dimineaţa.
Din pizza nu iau decât o felie, iar cartofi prăjiţi foarte rar şi niciodată împreună cu friptura”, a declarat Iuliana, potrivit revistei Unica.
„Am întinerit ca vârstă metabolică 8 ani, ceea ce mi se pare senzațional. Când am venit prima dată la consult, am aflat că aveam vârsta metabolică mai mult decât vârsta reală. Acest lucru m-a motivat și mai mult să mă apuc de sport. Vin de trei ori pe săptămână la sală”, a adăugat prezentatoarea tv.