Slăbeşte 3 kg în doar 3 zile! Ai nevoie de ouă şi de miere!

Toamna, corpul nostru începe să îşi facă rezerve pentru iarnă. Se ştie că cele mai bune rezerve sunt pentru el sunt grăsimile, care ne enervează la culme pe mulţi dintre noi. Mai jos,...
27.09.2017 | 00:01
Slabeste 3 kg in doar 3 zile Ai nevoie de oua si de miere
ADVERTISEMENT

Toamna, corpul nostru începe să îşi facă rezerve pentru iarnă. Se ştie că cele mai bune rezerve sunt pentru el sunt grăsimile, care ne enervează la culme pe mulţi dintre noi. Mai jos, găsiţi o dietă cu care puteţi slăbi 3 kilograme în doar trei zile.

Felul în care arătăm este important pentru noi, dar şi pentru ceilalţi. Fiecare vrea să fie cât mai suplu, cât mai sănătos, să se integreze cât mai bine. Medicii avertizează însă că înainte de a ne apuca de un regim de slăbit este recomandat să cerem opinia unui nutriţionist. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Dieta cu gălbenuş de ou şi miere. Ce nu ai voie să faci

Dieta de mai jos, care se bazează pe gălbenuş şi miere, face furori în rândul femeilor, însă nu este recomandată oricui. Aşadar, înainte de a afla cum să slăbeşti 3 kilograme în 3 zile este indicat să vorbeşti cu un specialist. Amestecul de gălbenuş cu miere ajută la slăbit mai ales în primele două zile ale dietei. Se consumă două gălbenuşuri de ouă cu o lingură de miere, amestecată, în fiecare dimineaţă. Acesta este primul pas esenţial al curei.

Pe parcursul zilei, pe lângă gălbenuşurile cu miere consumate dimineaţa, sunt interzise prăjelile, carnea foarte grasă sau alimentele cu un conţinut ridicat de zahăr sau sare. Această combinaţie ou-miere oferă organismului vitaminele şi oligoelementele de care corpul are nevoie precum şi proteine şi carbohidraţi.

ADVERTISEMENT

Aşadar, în cele trei zile, la prânz puteţi opta între o cafea neagră sau ceai negru cu lămâie. La cină este indicat să optaţi pentru o ciorbă de legume sau o salată slabă, de preferat fără prea mult brânzeturi sau sosuri din comerţ (sunt extrem de grase). Ziua se mai poate consuma brânză de vaci cu legume fierte, iar seara, pentru persoanele care nu pot renunţa sub nicio formă la carne, le este recomandat peştele sau vita la grătar.

Tags: