Dieta cu mere. Slăbeşti 5 kilograme înainte de plajă. Cum să pierzi în greutate rapid

Dieta cu mere este una foarte benefică pentru organism, deoarece elimină toxinele din corp. Dieta cu mere se bazează pe două reguli simple: înainte de fiecare masă consumă câte un măr, iar...
24.07.2016 | 00:01
Dieta cu mere Slabesti 5 kilograme inainte de plaja Cum sa pierzi in greutate rapid

Dieta cu mere este una foarte benefică pentru organism, deoarece elimină toxinele din corp. Dieta cu mere se bazează pe două reguli simple: înainte de fiecare masă consumă câte un măr, iar numarul caloriilor nu trebuie să depăşască 1200 de calorii pe zi.

Meniul pentru dieta cu mere

Ziua 1: meniul este format din cinci mere pe zi, câte unul la fiecare masă şi, la fiecare gustare, nu uita să consumi cât mai multă apă şi ceaiuri.

Ziua 2: cinci mere, câte unul la fiecare masă şi gustare, iar la prânz adaugă o salată de crudităţi acrită cu zeamă de lămâie.

Ziua 3: aceleaşi cinci mere, plus salata de crudităţi şi un sandviş din piept de curcan la micul dejun.

Ziua 4: Cele cinci mere, un sandviş dimineaţa, o salată de ton la prânz, plus o porţie de cereale cu lapte la cină.

Ziua 5: la micul dejun – un ou fiert, o felie de brânză, o felie de pâine integrală şi un mar; la prânz – un măr şi o salată de piept de pui; la cină – un măr şi nu uita de cele două gustări, evident, formate din mere, potrivit diete-sanatoase.ro.

În timpul celor cinci zile renunţă la zahăr, alcool, prăjeli şi calculează zilnic numarul de calorii, astfel încât sa nu depăşeşti 1200 de calorii. Poţi alterna tipurile de mere, iar cea mai bună modalitate de a le consuma este cu coaja, deoarece în coaja lor se găsesc cele mai multe proteine.

 Sursă: realitatea.net