Carousel hot news

Dieta cu pepene roşu. Scapă de kilogramele în plus în doar cîteva zile

În cazul în care doriţi să reduceţi kilogramele în plus, încercaţi următoarea dietă, care se bazează pe deliciosul pepene roşu. Această dietă vă poate ajuta în lupta împotriva...
31.07.2016 | 17:05
Dieta cu pepene roşu. Scapă de kilogramele în plus în doar cîteva zile

În cazul în care doriţi să reduceţi kilogramele în plus, încercaţi următoarea dietă, care se bazează pe deliciosul pepene roşu. Această dietă vă poate ajuta în lupta împotriva kilogramelor în plus, dar trebuie să vă ţineţi de ea 13 zile. În cazul în care nu poţi îndura procesul de detoxifiere atât de mult timp, există o opţiune de 5 zile, de asemenea.

În cazul în care vă hotărâţi să rămânem la planul de lungă durată, acesta este format din două faze: Primele trei zile trebuie să mănânci numai pepene roşu, iar în faza următoare vi se permite să consumaţi alte ingrediente, de asemenea. Pepenele roşu este consumat între mese. Cea de a doua fază nu este atât de strictă şi poate dura aproximativ zece zile, dar, oricum, nu are multe ingrediente din care poţi alege. Pepene roşu conţine multă apă, ceea ce înseamnă că nu veţi avea nevoie de hidratarea obişnuită.

Sursa: Realitatea.net

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri