Dieta cu pepene roşu. Scapă de kilogramele în plus în doar cîteva zile

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
31/07/2016, 17:05
Dieta cu pepene roşu. Scapă de kilogramele în plus în doar cîteva zile

În cazul în care doriţi să reduceţi kilogramele în plus, încercaţi următoarea dietă, care se bazează pe deliciosul pepene roşu. Această dietă vă poate ajuta în lupta împotriva kilogramelor în plus, dar trebuie să vă ţineţi de ea 13 zile. În cazul în care nu poţi îndura procesul de detoxifiere atât de mult timp, există o opţiune de 5 zile, de asemenea.

În cazul în care vă hotărâţi să rămânem la planul de lungă durată, acesta este format din două faze: Primele trei zile trebuie să mănânci numai pepene roşu, iar în faza următoare vi se permite să consumaţi alte ingrediente, de asemenea. Pepenele roşu este consumat între mese. Cea de a doua fază nu este atât de strictă şi poate dura aproximativ zece zile, dar, oricum, nu are multe ingrediente din care poţi alege. Pepene roşu conţine multă apă, ceea ce înseamnă că nu veţi avea nevoie de hidratarea obişnuită.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, sfat pentru Denis Alibec. “Vrei să revii? Nu mai fuma două pachete şi lasă calculatorul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×