Life

Dieta drastică pe care o ține Anna Lesko de două ori pe an. Nu mănâncă nimic șapte zile: „Nu oricine poate să o țină”

Dieta drastică pe care o ține Anna Lesko. Nu mănâncă nimic șapte zile sau chiar două săptămâni, astfel că nu oricine poate să o țină.
27.10.2022 | 17:16
Dieta drastica pe care o tine Anna Lesko de doua ori pe an Nu mananca nimic sapte zile Nu oricine poate sa o tina
Dieta drastică pe care o ține Anna Lesko de două ori pe an. foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Anna Lesko are o siluetă de invidiat la cei 43 de ani ai săi. Totuși, vedeta a explicat că face unele sacrificii pentru a se putea menține în formă, inclusiv o dietă drastică pe care o ține de două ori pe an, în care nu mănâncă nimic timp de șapte zile.

Dieta drastică pe care o ține Anna Lesko de două ori pe an

Anna Lesko a explicat că nu este adepta dietelor în niciun caz, dar are o cură de detoxifiere a ficatului cu limonadă cu miere și lămâie.

ADVERTISEMENT

Această dietă nu este pentru oricine, avertizează cântăreața, pentru că ea presupune că timp de șapte zile sau chiar două săptămâni să fie consumată doar limonadă făcută din lămâi, apă și miere.

În timpul acestei diete drastice Anna Lesko a explicat că nu mănâncă nimic și inclusiv ea ține această cură de detoxifiere a ficatului de doar două ori pe an pentru că este extrem de drastică.

ADVERTISEMENT

“Diete nu țin. Am una singură de detoxifiere a ficatului – cea cu miere și lămâie. E ca un fel de limonadă. Practic te hidratezi toată ziua, dar nu ai voie să mănânci nimic.

Este o cură drastică, între 7 și 14 zile. Nu toată lumea poate să o țină. Eu o fac o dată sau de două ori pe an”, a spus Anna Lesko pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

Anna Lesko nu crede în diete. Care este concepția ei despre un stil de viață sănătos

Anna Lesko a mai explicat că nu crede în diete, ci doar într-un stil de viață echilibrat, în care să avem grijă la ce mâncăm.

Artista a explicat că nu se abține de la nimic niciodată, dar nu mănâncă des dulce.

“Eu nu cred în cure, eu cred într-un stil de viață echilibrat, într-o alimentație sănătoasă. Trebuie să recunosc că nu mă abțin de la pofte, dar mănânc în cantități mici.

ADVERTISEMENT

Dulce nu prea mănânc și cred că asta contează foarte mult”, a mai dezvăluit artista.

Anna Lesko a spus că este o persoană activă și face sport, pe care l-a reluat acum trei luni după o absență de trei ani.

ADVERTISEMENT
Tags: