Life

Dieta minune a Danei Budeanu. Cum reușește să fie atât de slabă

21.09.2020 | 18:09
Dieta minune a Danei Budeanu Cum reuseste sa fie atat de slaba
Dana Budeanu reușește să se mențină într-o formă fizică de zile mari
ADVERTISEMENT

Dana Budeanu reușește să rămână foarte slabă și tonifiată datorită stilului ei alimentar.

Stilista vestimentară le-a îndemnat și pe alte femei să încerce metoda ei, pentru a se menține într-o formă fizică bună. Cunoscuta brunetă din online susține că poate mânca orice îi poftește inima.

Dieta minune pe care o urmează Dana Budeanu este una ce ar putea să le inspire pe persoanele aflate în căutarea unui nou regim alimentar.

ADVERTISEMENT

Dieta urmată de Dana Budeanu. Cum reușește să se mențină într-o formă de milioane

Și un consum de apă cu mult mai mare le este recomandat celor care vor să slăbească. De aceea hidratarea este cheia oricărei diete bune. Cea pe care o propune influencera și creatoarea de modă Dana Budeanu este una destul de permisivă. Din punct de vedere alimentar aceasta nu își impune restricții.

Creatoarea de modă pare să fie o mare amatoare a dulciurilor. Însă, cu toate acestea se menține într-o formă fizică foarte bună. Pare să fie visul oricărei femei, la nivel de dietă, tocmai de aceea specialista în vestimentație a explicat de ce nu se îngrașă.

ADVERTISEMENT

Deși în aparență ar putea fi considerat un exces alimentar să existe atât de mult zahăr în rutina zilnică, Dana Budeanu se bucură de tort și dulciuri oricând poftește și uneori acest moment este seara. Specialiștii în nutriție nu recomandă acest detaliu celor care știu care ar putea avea o problemă cu diabetul.

Dieta minune a Danei Budeanu. Cum reușește să fie atât de slabă
Dieta pe care o urmează Dana Budeanu e una care îi asigură o siluetă de invidiat

“Mănânc tort zilnic. Mănânc rodie în fiecare dimineață pentru că îmi place, eu nu mănânc fructe pentru că nu îmi plac, îmi plac rodia și ananasul. Când nu mănânc rodie dimineață, mănânc tort, de obicei dimineața. Îmi place tortul cu bezea și ciocolată. Nu mănânc doar tort, mănânc noaptea de obicei, în timpul săptămânii mai ales. Zahărul nu îngrașă el de sine stătător, doar în combinații.

ADVERTISEMENT

Organismul se obișnuiește cu tot ce înseamnă rutină. Dacă rutina ta este să mănânci tort, organismul nu asimilează. Peste zi mănânc rodie, peste zi mănânc normal, cel mai mult îmi plac pastele, carne mai rar și nu îmi plac deloc mâncărurile gătite, cu sos, tocănițe.”, a susținut Dana Budeanu într-o apariție la Antena 3.