Life

Dieta vedetelor de la Hollywood. Multe dive au slăbit cu ajutorul ei, dar medicii trag un semnal de alarmă

Dieta vedetelor de la Hollywood. Multe persoane celebre au reușit să dea jos multe kilograme cu ajutorul acesteia. Dar medicii spun că e periculoasă!
17.05.2023 | 07:52
Dieta vedetelor de la Hollywood Multe dive au slabit cu ajutorul ei dar medicii trag un semnal de alarma
Dieta vedetelor de la Hollywood poate fi periculoasă pentru sănătate. Foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Dieta vedetelor de la Hollywood. Multe dive au reușit să slăbească cu aceasta, dar nu este neapărat una și prea sănătoasă pentru corp.

Dieta vedetelor de la Hollywood poate fi periculoasă pentru sănătate

Dieta foarte populară printre vedetele de la Hollywood se numește dieta Atkins. Chiar dacă este foarte eficientă și multe vedete au slăbit cu ajutorul acesteia, medicii spun că nu este cea mai sănătoasă pentru corp.

ADVERTISEMENT

Dieta Atkins pe bazează pe consumarea unei cantități mari de proteine. Aceasta nu este recomandată pe termen lung deoarece pot apărea diferite deficiențe de minerale și vitamine.

În cadrul acestei diete, sunt eliminați aproape complet carbohidrații. Doar că aceștia sunt buni pentru organism și furnizează antioxidanți, substanțe nutritive și diverse vitamine și minerale.

ADVERTISEMENT

Odată ce nu mai avem parte de aceste beneficii din alimentele cu carbohidrați complecși, pot apărea insomnia sau stările de oboseală.

Un alt efect secundar al acestei diete extrem de populare printre vedete este apariția bolilor cardiovasculare, dar este vorba despre un mic procentaj persoanelor care le pot dezvolta.

ADVERTISEMENT

Ce poți să mănânci cu dieta vedetelor

Dieta vedetelor de la Hollywood încurajează și consumul unor alimente cu multe grăsimi saturate. Deși efectul este pe termen scurt pierderea în kilograme, acesta poate duce la creșterea nivelului de colesterol. Inclusiv rinichii și ficatul ar putea fi afectate de acest regim din cauza cantității prea mare de proteine.

Una dintre vedetele care a reușit să slăbească cu această dietă este Kim Kardashian, după ce a născut. Conform unui reprezentant care o superviza pe vedetă, aceasta mânca multe proteine dar și grăsimi sănătoase din avocado sau nuci.

ADVERTISEMENT

Din dieta acesteia nu lipseau legumele brânza sau carbohidrații. „Mănâncă multe proteine, grăsimi sănătoase precum cele din nuci şi avocado, carbohidraţi, fructe, legume şi brânză. Vrea să fie o mamă sănătoasă, nu să îşi altereze laptele cu regimuri de slăbit.

De aceea, s-a apucat de dieta Atkins, după ce a primit acordul medicului”, a spus acesta, conform Cosmopolitan.

ADVERTISEMENT