Hotnews

DIETELE bunicii! Coriandrul, cimbrul, şi păpădia luptă cu kilogramele în plus!

Dietele bunicii, luate în seamă de nutriţionişti şi farmacişti, au dus la conceperea unor planuri de slăbire pe bază de ceaiuri, decocturi şi pilule obţinute din pulbere de plante....
12.05.2015 | 08:26
DIETELE bunicii! Coriandrul, cimbrul, şi păpădia luptă cu kilogramele în plus!

Dietele bunicii, luate în seamă de nutriţionişti şi farmacişti, au dus la conceperea unor planuri de slăbire pe bază de ceaiuri, decocturi şi pilule obţinute din pulbere de plante.

Tentaţia de a slăbi este însoţită de alegerea la întâmplare a unei diete care a dat rezultate printre prietenele noastre sau pe care, la prima vedere, o considerăm potrivită stilului nostru de viaţă. Evident, este o metodă mult mai bună decât înfometarea, dar nu neapărat şi eficientă.

Alături de ingredientele-cheie ale unei cure de slăbire, alimentaţia echilibrată şi mişcarea, plantele medicinale susţin dieta prin acţiunea lor şi contribuie la accelerarea metabolismului, la arderea grăsimilor în exces, la reglarea metabolismului, la reducerea oboselii şi, nu în ultimul rând, la scăderea riscului bolilor cardiovasculare şi a complicaţiilor acestora.
Citeste mai mult pe RTV.NET

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri