Fotbal intern

Diferențe de la cer la pământ într-un an! Claudiu Keșeru le-a dat coșmaruri norvegienilor în 2019. Video

11.10.2020 | 21:37
Diferente de la cer la pamant intrun an Claudiu Keseru lea dat cosmaruri norvegienilor in 2019 Video
ADVERTISEMENT

România a fost umilită la Oslo de Norvegia, scor 0-4 în Liga Națiunilor. O evoluție complet diferită față de confruntările din preliminariile Euro 2020, încheiate la egalitate, 1-1 și 2-2. 

Claudiu Keșeru a fost eroul României în ultima confruntare de la Oslo, pe stadionul Ullevaal. Un an mai târziu, atacantul a intrat în minutul 64 în teren, însă de această dată lucrurile erau deja pecetluite.

ADVERTISEMENT

Este o diferență de la cer la pământ între cele două confruntări cu Norvegia, disputat la un an diferență. Dacă în 2020, Erling Haaland a marcat primul său hattrick la naționala mare și nordicii s-au impus cu 4-0, în 2019, Keșeru reușea o seară de vis.

Claudiu Keșeru, arma secretă a lui Mirel Rădoi! Le-a dat coșmaruri norvegienilor la Oslo

La ultimul meci pe stadionul Ullevaal din Oslo în preliminariile Euro 2020, Claudiu Keșeru a reușit să le “fure” victoria norvegienilor, cu o “dublă” marcată în final de meci, prin care România a egalat de la 0-2 la 2-2.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO REZUMAT: 

Meciul s-a disputat pe 6 iunie 2019 și prin golurile lui Claudiu Keșeru, România a rămas în cursa pentru calificare la Euro 2020. Acum, România are nevoie de cele trei puncte pentru a se menține prima în grupa din Liga Națiunilor, înainte de meciul cu Austria de la Ploiești.

În retur s-a întors roata. Nordicii au egalat în prelungiri pe Arena Națională

Returul din preliminariile Euro 2020 dintre România și Norvegia s-a jucat pe Arena Națională pe 15 octombrie 2019 și s-a încheiat la egalitate, 1-1. Dacă în tur, Keșeru egala la ultima fază, roata s-a întors și nordicii au înscris prin Sorloth în minutul 90+2.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO REZUMAT:

Alți actori din meciurile de anul trecut cu Norvegia sunt convocați de Mirel Rădoi pentru această confruntare. Mitriță a marcat în retur golul României, iar tot în același meci, George Pușcaș a ratat o lovitură de pedeapsă.

România și Norvegia au pierdut la baraj calificarea la Euro!

România și Norvegia au ratat calificarea la Campionatul European. Chiar dacă au terminat pe locurile trei și patru în grupă, cele două formații au avut șansa de a se califica din Liga Națiunilor, la baraj.

ADVERTISEMENT

Seara de joi a fost una neagră pentru ambele echipe. România a pierdut cu 1-2 în Islanda, iar Norvegia a cedat după prelungiri cu Serbia, scor 1-2.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 8,50 este cota pentru „sub 0,5 goluri” la meciul România-Austria. Vezi aici toate cotele!

 

ADVERTISEMENT