Life

Dificultățile prin care trece Oana Lis în ultima vreme: „Viorel nu poate ieși din casă fără mine. Am avut multe gânduri negre”

Oana Lis a dezvăluit în exclusivitate pentru Fanatik cum este pentru ea perioada pandemică și care este starea de sănătate a lui Viorel.
24.08.2021 | 13:22
Dificultatile prin care trece Oana Lis in ultima vreme Viorel nu poate iesi din casa fara mine Am avut multe ganduri negre
Oana și Viorel Lis, împreună la bine și la greu
ADVERTISEMENT

Oana Lis este principalul sprijin al lui Viorel, fostul edil al Capitalei. Nevasta lui Viorel Lis a vorbit în exclusivitate pentru Fanatik despre provocările ei de zi cu zi și cât îi este de greu să facă față tuturor problemelor.

Starea de sănătate a lui Viorel nu este roz, însă Oana își caută energia pentru a fi alături de el în orice moment. Problemele de sănătate ale acestuia s-au acutizat în ultimul an, iar vedeta a trebuit să găsească mereu resurse noi pentru a fi puternică.

ADVERTISEMENT

Pe lângă Viorel, Oana încearcă să o ajute și pe bunica ei, pe care din cauza situațiilor apărute în viața ei nu a reușit să o vadă de câte ori a avut ocazia.

Oana Lis, despre starea de sănătate a lui Viorel: „Nu e o boală care trece. De multe ori aveam gânduri negre”

Oana ne-a spus că nu poate minți să spună că este bine, dar nici nu vrea să se plângă. Cel mai mult își dorește să nu își piardă energia și determinarea, atât de vitale pentru binefacerea lui Viorel.

ADVERTISEMENT

„El e încă bolnav. Nu are o boală care trece, sunt chestii care trebuie ținute sub observație. Viorel e dependent de mine. Nu poate ieși din casă fără mine. 

De multe ori aveam gânduri negre ba că mor eu, ba că moare Viorel. Mă gândeam cine se ocupă de înmormântare. Nu este ușor, dar cu ajutorul credinței reușesc să am forță”, a declarat Oana Lis pentru Fanatik.

ADVERTISEMENT

Oana a spus că majoritatea analizelor de sânge și RMN-urile le-a făcut din banii ei pentru Viorel. A mai precizat că nu a primit sprijin din partea statului și că de multe ori când se interesa de anumite analize s-a enervat din cauza timpului de așteptare, așa că a scos bani din buzunarul ei pentru ca soțul ei să fie bine.

Nu o mai atrag petrecerile în cluburi

Vedeta ne-a mai spus că în ultimii ani s-a maturizat destul de mult. Nu mai este adepta petrecerilor în cluburi. Cu toare acestea, nu refuză un pahar de vin cu prietenii, căci adoră să socializeze cu oamenii, mai ales cu cei de la care are ceva de învățat.

ADVERTISEMENT

Oana a mai mărturisit că Viorel trebuie să își facă în continuare analizele. Îl însoțește oriunde e nevoie, după AVC-ul pe care l-a suferit în anul 2018.

Fostului primar al Bucureștiului i s-au observat anumite leziuni pe creier care ar putea duce oricând la demență, potrivit declarațiilor Oanei.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT