Life

Digi RCS-RDS, anunț surpriză pentru toți abonații Orange și Vodafone. Costă doar 20 de lei

Digi RCS-RDS a făcut un anunț surpriză pentru toți abonații Orange și Vodafone. Oferta este disponibilă pentru doar 20 de lei.
16.05.2024 | 17:25
Digi RCSRDS anunt surpriza pentru toti abonatii Orange si Vodafone Costa doar 20 de lei
Anunțul făcut de Digi RCS-RDS pentru toți aboinații Orange și Vodafone. Ofertă inedită cu doar 20 de lei. Sursa foto: Freepik, Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Digi RCS-RDS a făcut un anunț surpriză pentru toți abonații Orange și Vodafone. Cu doar 20 de lei, poți avea acces la o ofertă foarte bună. Are legătură cu internetul de mare viteză.

Digi RCS-RDS, anunț surpriză pentru abonații Orange și Vodafone. Oferta de neratat a companiei

De multe ori, Digi RCS-RDS vine cu oferte foarte bune pentru clienți, care sunt foarte mulți la număr. Astfel, pentru a ține pasul cu concurența, compania de telecomunicații a făcut un anunț care îi va bucura pe abonați, inclusiv pe cei care au abonamente la alți operatori.

ADVERTISEMENT

Cu un preț destul de accesibil, Digi a introdus o ofertă inedită pentru internet ultra-rapid. Abonații noi pot beneficia de un preț unic, redus la jumătate, valabil pentru o perioadă.

“Ești gata de internet ultra-rapid? DIGI îți oferă internet fulger, stabil, la jumătate de preț pentru primele 6 luni. Prinde oferta, revendică viteza!”, se arată în anunțul făcut pe pagina de Facebook a companiei.

ADVERTISEMENT

Astfel, în primele șase luni, utilizatorii se pot bucura de Internet Fiberlink 1000 cu 20 de lei pe lună, în loc de 40 de lei. Cei care optează acum pentru această ofertă trebuie să știe că vor avea și un alt avantaj.

“Primul router Mesh este gratuit cu netul Fiberlink 1000. Comandă-le pe ambele, iar gratuitatea pentru primul router se va regăsi pe factura ta DIGI”, este specificat în oferta Digi.

ADVERTISEMENT

Această ofertă este mai bună decât a companiilor concurente, Orange și Vodafone, care oferă internet de mare viteză pentru locuință. Oferta Digi este, însă, una mai bună, mai ales datorită reducerii în prima jumătate de an.

Digi a introdus două noi canale pentru utilizatori

La finalul lui aprilie, Digi a introdus întregul pachet de servicii SkyShowTime în grila sa. Astfel, abonații vor se vor putea uita la cele două canale liniare premium SkyShowtime 1 HD și SkyShowtime 2 HD.

ADVERTISEMENT

Cele două canale, aflate pe poziția 110, respectiv 111, sunt disponibile fără costuri suplimentare până pe 15 iulie 2024. După aceea, pentru a le putea vedea în continuare, clienții trebuie să se aboneze la SkyShowTime și vor putea alege mai multe pachete.

După 15 iulie, pentru a putea avea acces și la serviciul de streaming, abonații trebuie să se autentifice în contul de client Digi. Acolo trebuie să urmeze pașii pentru a genera un voucher promoțional.

ADVERTISEMENT
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Umbra lui Putin în România. Un cunoscut expert în securitate explică de ce...
Umbra lui Putin în România. Un cunoscut expert în securitate explică de ce am devenit o țintă pentru spionajul rusesc
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Primarul din Cernavodă, luat la bătaie în plină stradă de preotul din oraş...
Primarul din Cernavodă, luat la bătaie în plină stradă de preotul din oraş şi de o femeie care ar fi amanta acestuia
Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul...
Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul dureros de Cristi Borcea: Nu poţi trăi în păcat!
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile...
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile cu ținuta ei fac acum înconjurul internetului / Foto
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul...
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul voia sa candideze pentru funcția de primar
Bomba anului în lumea mondenă. Pe cine a refuzat Cătălin Botezatu
Bomba anului în lumea mondenă. Pe cine a refuzat Cătălin Botezatu
Lovitură devastatoare pentru Halep. Anuntul care-i demolează definitiv cariera
Lovitură devastatoare pentru Halep. Anuntul care-i demolează definitiv cariera
INTERVIU | Războiul pentru controlul minților dintre Moscova și Kiev. Expertă în dezinformare...
INTERVIU | Războiul pentru controlul minților dintre Moscova și Kiev. Expertă în dezinformare din Ucraina: „Am auzit în mai multe rânduri în România narațiuni tipic rusești”
Filmul genial de pe Netflix cu cel mai frumos actor turc în rol...
Filmul genial de pe Netflix cu cel mai frumos actor turc în rol principal. Are o poveste emoționantă și a fost văzut deja de milioane de oameni