Life

Digi RCS RDS, anunțul momentului pentru clienți. Taxă nouă pentru a vedea aceste două canale TV. Cine nu plătește, nu le mai are în grilă

Digi RCS RDS, anunțul momentului pentru toți abonații. Compania va impune o nouă taxă pentru a vedea aceste două canale TV.
11.05.2024 | 10:56
Digi RCS RDS anuntul momentului pentru clienti Taxa noua pentru a vedea aceste doua canale TV Cine nu plateste nu le mai are in grila
Anunțul făcut de Digi RCS RDS pentru abonați. Sursa foto: Freepik, Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Compania Digi RCS RDS a făcut anunțul momentului pentru clienți. Aceștia vor avea de plătit o taxă nouă pentru a vedea două canale TV. Schimbarea se va produce din această vară.

Digi RCS RDS, anunțul momentului pentru clienți. O nouă taxă pentru a vedea aceste două canale TV

Începând din iulie, abonații Digi RCS RDS vor plăti mai mult dacă vor avea două canale în grila lor de programe. Anunțul a fost făcut de reprezentanții companiei.

ADVERTISEMENT

De la 25 aprilie 2024, Digi a introdus în grila sa de programe întregul pachet de servicii SkyShowTime. Compania de telecomunicații distribuie canalele liniare premium  SkyShowtime 1 HD, aflat pe poziția 110, și SkyShowtime 2 HD, de pe poziția 111.

Toți clienții care beneficiază de serviciul TV digital vor beneficia de cele două canale. Parteneriatul cu Digi România este prima colaborare B2B pe care SkyShowTime a derulat-o în această regiune.

ADVERTISEMENT

Digi va oferi, în cadrul unei campanii speciale de lansare, acces fără costuri suplimentare la canalele SkyShowTime pentru abonații ce dețin serviciul de televiziune digitală.

Oferta este valabilă, însă, pentru o perioadă limitată de timp, până pe 15 iulie 2024. După aceea, clienții se pot abona la serviciul SkyShowTime și vor avea disponibilitatea de a alege dintr-o gamă de pachete, potrivit bugetul.ro. Această ofertă va fi anunțată în curând.

ADVERTISEMENT

Abonații Digi care au pachetul TV digital au  acces fără întrerupere la cele două canale SkyShowTime, dar și la serviciul de streaming, fără costuri suplimentare, în perioada 25 aprilie – 15 iulie 2024.

După această perioadă, pentru a avea acces la serviciul de streaming, utilizatorii trebuie să se autentifice în contul de client Digi. De acolo, vor avea de urmat pașii pentru generarea voucherului promoțional.

ADVERTISEMENT

Ce filme și seriale vor putea fi vizionate

Abonații serviciului TV digital vor avea acces cu autentificare la conținutul SkyShowtime. Acesta include și cele mai recente lansări cinematografice de la studiourile de film Paramount Pictures și Universal Studios.

De asemenea, clienții vor putea viziona seriale exclusive de pe platformă, precum “Yellowstone”, dar și spin-offurile “1883” și “1923”. Vor și fi alte seriale originale SkyShowtime.

“Poker Face”, “The Curse”, “Veronika” și viitorul “The Tattooist of Auschwitz” sunt alte seriale pe care utilizatorii vor avea posibilitatea să le urmărească. “Dexter”, “Frasier”, “Ray Donovan” și “The Office” fac parte din portofoliul platformei.

Printre filmele disponibile pe SkyShowTime se numără “Fast X”, “Cocaine Bear”, “PAW Patrol: The Mighty Movie”, dar și “Oppenheimer”, care a câștigat anul acesta mai multe premii Oscar.

“Smile”, “Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem”, “The Perfect Escape” și “The Super Mario Bros. Movie” fac și ele parte din portofoliul platformei.

ADVERTISEMENT