Life

DIGI RCS RDS, oferta momentului pentru toți clienții. Ce trebuie să știe cei care pleacă în vacanță

DIGI RCS RDS le propune clienților săi o ofertă greu de refuzat. E bine de știut pentru cei care urmează să plece în vacanță.
21.06.2024 | 11:25
DIGI RCS RDS oferta momentului pentru toti clientii Ce trebuie sa stie cei care pleaca in vacanta
DIGI RCS RDS ofertă de nerefuzat pentru români. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

DIGI RCS RDS a venit cu ofertă de nerefuzat pentru clienții săi, chiar înainte de vacanța de vară. Majoritatea românilor se pregătesc să plece în concediu, iar compania vine în sprijinul lor.

DIGI RCS RDS, ofertă pentru toți clienții

Concediile de vară stau să înceapă, iar românii abia așteaptă să călătorească, să descopere locuri noi și să scape de rutina zilnică. Totuși, costul pentru roaming și comunicațiile mobile pot strica distracția.

ADVERTISEMENT

De aceea, DIGI RCS RDS vine în ajutorul clienților săi cu o ofertă greu de refuzat. Promoția atractivă poartă numele de „Moneda DIGI” și promite reduceri uriașe pentru clienții care își portează numerele de telefon. 

În perioada 6 iunie – 20 august 2024, DIGI RCS RDS oferă o reducere de 50% din valoarea abonamentului lunar, valabilă în primele patru luni. Oferta se aplică pentru abonamentele Nelimitat, Optim 3 și Optim 2,

ADVERTISEMENT

De asemenea, presupune un contract pentru minim 24 de luni. Prețurile variază între 3 și 5 euro pe lună, cu TVA inclus. În așa fel încât, clienții vor economisi destul de mult bani.

Cum poți beneficia de ofertă

DIGI RCS RDS oferă reduceri semnificative, dar are și tarife de roaming atractive, mai ales pentru statele membre ale Spațiului Economic European, precum și în alte destinații turistice populare.

ADVERTISEMENT

Compania are o acoperire de voce mobilă, care atinge 98,8% din populația României și își asigură clienții că nu vor avea probleme de conectare, indiferent de locul în care se află.

În cazul abonamentului Nelimitat, acesta include minute nelimitate de roaming în SEE, trafic de date inclus de până la 4,7 GB, minute nelimitate în orice rețea națională din România, SMS-uri în rețeaua DIGI, și 3000 de minute internaționale către principalele rețele din SUA, Canada, China și UE.

ADVERTISEMENT

Oferta poate fi activată chiar de pe site-ul DIGI.ro, din pagina principală sau din contul de client. Mai există și opțiunea de a vizita orice punct de prezență. Reducerea poate fi obținută prin intermediul serviciului de Relații cu Clienții, notează redactia.ro. 

ADVERTISEMENT
Tags: