Life

Digi reduce prețul abonamentelor cu 50% pentru 6 luni. Cine poate beneficia de ofertă

Vești bune pentru persoanele care vor să își deschidă un abonament la Digi. Gigantul în telecomunicații oferă o reducere de 50% pentru primele șase luni de zile.
03.03.2023 | 19:26
Digi reduce pretul abonamentelor cu 50 pentru 6 luni Cine poate beneficia de oferta
Digi reduce prețul abonamentelor cu 50% pentru 6 luni. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

DIGI este unul dintre cei mai mari operatori de servicii de telecomunicații din România. Este prezent în țara noastră de mai bine de 20 de ani și de asemenea, a reușit să atragă un număr record de clienți în ultimii ani de activitate.

Cine poate beneficia de o reducere de 50% a abonamentelor Digi

La început de primăvară, grupul Digi Rcs-Rds vine cu o ofertă tentantă pentru persoanele care aleg să își proteze numărul de telefon în rețeaua mobilă Digi. Toți cei care vor face acest lucru în perioada 1 martie – 2 aprilie, vor beneficia de o reducere de 50% din valoarea totală a facturii.

ADVERTISEMENT

Această reducere este valabilă timp de șase luni de la a încheierea abonamentului, iar fiecare client poate alege ce servicii își dorește să primească de la operatorul de telecomunicații. Digi oferă clienților trei abonamente: Nelimitat, Optim 3, dar și Optim 2, care pot fi alese în funcție de necesități.

De asemenea, cei interesați de această ofertă pot să își achiziționeze și un telefon în 24 de rate fără a fi nevoie de vreun avans. Digi menționează însă că această opțiune este disponibilă doar pentru cei care dețin deja un serviciu fix Digi. 

ADVERTISEMENT

Ce preț au abonamentele de la Digi care vor fi reduse? Conform operatorului, acestea pot varia între 3 și 5 euro pe lună, cu TVA inclus adică între 15 și 25 de lei, în funcție de serviciile alese. Iar beneficiile pentru clienți nu se opresc doar aici.

”Promoția se aplică doar la încheierea contractelor de telefonie mobilă pe o perioadă de 24 de luni, iar abonații pot opta, fie pentru reducerea de 50% din valoarea abonamentului, fie pentru achiziționarea unui telefon în 24 de rate DIGI, cu avans 0, această facilitate fiind disponibilă doar pentru cei care dețin minimum un serviciu fix DIGI. 

ADVERTISEMENT

În funcție de numărul de abonamente Nelimitat contractate de același client, prețul final al abonamentului variază între 3-5 Euro/lună (TVA inclus)”, se arată în anunțul făcut de Digi către clienții săi.

Cum arată abonamentele de telefonie oferite de Digi

În ceea ce privește beneficiile abonamentelor, clienții care optează pentru abonamentul Nelimitat plătesc doar 2,5 euro lunar, cu TVA inclus. Aceștia se bucură de acces la internet, care este destul de rapid, dar și de minute nelimitate în orice rețea, fixă și mobilă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în acest abonament se mai încadrează și alte 3.000 de minute internaționale, care sunt valabile în statele membre ale Uniunii Europene, dar și în Statele Unite, Canada, dar și China, conform anunțului făcut de operatorul în telecomunicații.

Tot în abonamentul Nelimitat de la Digi mai avem și SMS-uri în rețea nelimitate. Referitor la abonamentul Optim 2, oferit de Digi, aici, clienții primesc SMS-uri și minute nelimitate în rețea, la care se mai adaugă și alte 200 de minute naționale, dar și internaționale.

Costul inițial al abonamentului este de 1 euro pe lună, conform informațiilor de pe site-ul Digi. De cealaltă parte, abonamentul Optim 3 le oferă abonaților minute și SMS-uri nelimitate în rețeaua DIGI. De asemenea, aceștia se mai bucură și de alte 300 de minute naționale, internaționale și în roaming SEE.

ADVERTISEMENT
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost...
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost filmat.„Mamă, dar...”
Momente cum rar se văd, în SuperLigă! A ”spart” banca de rezerve după...
Momente cum rar se văd, în SuperLigă! A ”spart” banca de rezerve după ce a fost schimbat. Ce a făcut antrenorul
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată...
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată a natalității. De ce le este frică femeilor să devină mame
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Dublă lovitură pentru şoferii care încalcă legea. Vor primi şi o altă pedeapsă...
Dublă lovitură pentru şoferii care încalcă legea. Vor primi şi o altă pedeapsă pe lângă amendă
Cum a ajuns o prostituată din România să cumpere o biserică din Italia....
Cum a ajuns o prostituată din România să cumpere o biserică din Italia. Toată averea escortei, de 3,4 milioane de euro, a fost confiscată
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care...
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care a omorât-o pe Melis, în Grădina Botanică
Anamaria Prodan, pregatita sa faca pasul cel mare: "In curand...."
Anamaria Prodan, pregatita sa faca pasul cel mare: "In curand...."
Zanni, „faimosul” de la Survivor, a trecut prin clipe de coșmar:
Zanni, „faimosul” de la Survivor, a trecut prin clipe de coșmar:
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu trăiește a doua tinerețe! Cum s-a pozat cu...
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu trăiește a doua tinerețe! Cum s-a pozat cu iubita. Un detaliu a atras atenția tuturor
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Imagini de groază din închisoarea Poarta Albă, din celula unde 12 britanici sunt...
Imagini de groază din închisoarea Poarta Albă, din celula unde 12 britanici sunt închiși, după ce au fost arestați la un festival din Mamaia
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este...
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume