Life

Digi24 dă lovitura! Transferă o cunoscută jurnalistă de la Antena 1

Postul Digi24 dă lovitura și transferă o cunoscută jurnalistă de la Antena 1, reporter la Observator.
05.11.2021 | 15:59
Digi24 da lovitura Transfera o cunoscuta jurnalista de la Antena 1
Digi24 dă lovitura! Transferă o cunoscută jurnalistă de la Antena 1. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

O cunoscută jurnalistă de la Antena 1 părăsește echipa redacției pentru Digi 24. Este vorba despre Corina Matlinschi, unul dintre cei mai vechi reporteri pe eveniment la Observator.

Corina Matlinschi făcea parte din redacția știrilor de la Antena 1 de cinci ani și a acoperit evenimente importante de actualitate. Vedeta și-a anunțat plecarea și pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

Digi24 dă lovitura! Transferă o cunoscută jurnalistă de la Antena 1

Corina Matlinschi, reporter pe eveniment la Observatorul, părăsește echipa de la Antena 1. Jurnalista a făcut parte din redacția știrilor timp de cinci ani.

Începând cu 15 noiembrie, tânăra va lucra ca reporter pe eveniment la postul de televiziune Digi24,  anunță Pagina de Media.

ADVERTISEMENT

Aceasta a confirmat informația plecării pentru sursa citată, dar a postat și pe pagina sa de Facebook un mesaj. Se pare că nevoia de schimbare a fost motivul pentru care tânăra a ales să plece de la Antena 1.

Corina Matlinschi a anunțat, totodată, că va face în continuare ceea ce îi place, chiar dacă nu va mai fi văzută la știrile de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

„După câțiva ani … vă spun ‘atât de aici’. Am hotărât să plec de la Antena 1. O să fac însă în continuare ceea ce iubesc mai mult.

Sunt doar momente în care simți că ai nevoie de o schimbare. Așa că, pe curând!”, a scris Corina Matlinschi, în dreptul unei imagini de la redacția Observator.

ADVERTISEMENT

Sute de persoane i-au apreciat postarea și i-au transmis gânduri bune, urându-i „succes” în continuare. Unii dintre cei care o apreciază i-au spus că lucrurile nu vor mai fi la fel fără prezența ei la Observator.

De asemenea, și membrii echipei știrilor i-au scris un mesaj emoționant jurnalistei. „Cori, we love you (n.r. te iubim)! Să nu uiți!”, a fost mesajul celor de la Observator.

De-a lungul colaborării cu grupul Intact, Matlinschi a acoperit evenimente importante de actualitate atât din România, cât și din străinătate.

Printre cazurile la care a luat parte se numără cutremurul din Albania, operațiunea ONU din Mali sau cazul de la Caracal din 2019.

În perioada 2016 – 2021, Corina Matlinschi a fost redactor pe eveniment la Observator. Între 2014 și 2016 a fost redactor la România TV.

Tânăra a absolvit Facultatea de Comunicare și Relații Publice în cadrul SNSPA București. A urmat și cursurile Şcolii de Televiziune „Tudor Vornicu”.

ADVERTISEMENT
Tags: