News

DIICOT, captură impresionantă! Au destructurat un adevărat „supermarket al drogurilor”

21.03.2021 | 16:31
DIICOT captura impresionanta Au destructurat un adevarat supermarket al drogurilor
DIICOT a prezentat drogurile capturate. Sursa foto - DIICOT
ADVERTISEMENT

DIICOT a reușit o captură impresionantă! Departamentul a reușit să destructureze primul “supermarket de droguri” din România. Ca să se întâmple lucrul acesta a fost nevoie de mai multe flagrante și percheziții. 

Acestea au avut loc pe raza municipiului București, dar și în județele Ilfov și Prahova. Zeci de kilograme de droguri de mare risc au fost ridicate de polițiști.

ADVERTISEMENT

Discutăm despre cannabis, cocaină și amfetamină în valoare de peste jumătate de milion de euro. Oamenii legii nu s-au oprit aici.

Captură impresionantă a celor de la DIICOT!

Polițiștii au confiscat și peste 250.000 de euro, două autoturisme și au pus sechestru pe trei apartamente. În total, cinci traficanți au fost arestați preventiv.

ADVERTISEMENT

Aceștia riscă acum până la 15 ani de închisoare pentru trafic internațional de droguri. Surse din anchetă spun că cei cinci preparau și cocktail-uri din stupefiante.

Făceau lucrul acesta la comandă, dar unele dintre ele puteau fi letale pentru consumatori. „La data de 19.03.2021, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 5 inculpaţi, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic international de droguri de risc şi de mare risc şi trafic de droguri de risc şi de mare risc”, se arată în comunicatul DIICOT

ADVERTISEMENT

Concret, procurorii DIICOT – Structura Centrală împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul BCCO Bucureşti au efectuat o operaţiunie de amploare, în vederea destructurării unei importante reţele de traficanţi ce importau şi distribuiau droguri de risc şi mare risc.

„În acest sens, a fost efectuată o acţiune de prindere în flagrant, pe raza sectorul 6, a unui număr de 3 inculpaţi, în timp ce transportau un colet în care se aflau aproximativ 9,5 kilograme de cannabis. De asemenea, asupra acestora a mai fost descoperită şi cantitatea de aproximativ 10 grame de cocaină”, mai scris în comunicatul de presă al DIICOT.

ADVERTISEMENT