News

DIICOT, lovitură directă în PNL! Un candidat pentru postul de primar, reținut pentru trafic de droguri

30.07.2020 | 21:54
DIICOT lovitura directa in PNL Un candidat pentru postul de primar retinut pentru trafic de droguri
ADVERTISEMENT

DIICOT a trimis o lovitură directă în PNL. Vorbim despre un candidat al liberalilor pentru postul de primar care a ajuns în arest.

Acesta a fost ridicat de polițiști în urma unei operațiuni antidrog care s-a desfășurat în Timiș și Caraș Severin. Culmea, întreaga acțiune a demarat din Ilfov.

ADVERTISEMENT

Aici, oamenii legii au aflat că aprovizionarea dealerilor se face din vestul țării. A urmat o investigație amplă, după care un flagrant, în plină stradă.

DIICOT a reținut pentru trafic de droguri un candidat PNL!

Totul s-a petrecut în localitatea Borșa. Polițiștii de la ”Crimă Organizată” din Ilfov și Timiș au monitorizat ridicarea unui colet care a fost trimis din Spania și în care știau că este cannabis.

ADVERTISEMENT

La puține momente după ce pachetul a fost ridicat de o femeie, agenții au înconjurat mașina suspectei. Aceasta s-a blocat în mașină și a refuzat să coboare.

În cele din urmă, polițiștii au convins-o să colaboreze. Nu mică le-a fost mirarea acestora când au descoperit în colet nu mai puțin de 1,5 kilograme de cannabis.

ADVERTISEMENT

De altfel, din investigații a reieșit că femeia care a ridicat pachetul era doar o ”săgeată”. Marfa trebuia să ajungă la un alt destinatar.

Vorbim despre Ionuț Marius Ciornenchi, nimeni altul decât candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei timișene Giera.

ADVERTISEMENT

Între timp, cel care visa să devină edil a fost reținut de Poliției. La fel s-a întâmplat și cu soția acestuia, dar și cu femeia care transporta coletul. Cei trei urmează să fie duși pentru audieri la DIICOT București.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: