News

DIICOT, noi informații înfiorătoare despre crimele de la Caracal. Au găsit fragmente osoase și dinți

06.08.2019 | 18:38
DIICOT noi informatii infioratoare despre crimele de la Caracal Au gasit fragmente osoase si dinti

Detalii șocante vin din comunicatul DIICOT. Anchetatorii susțin că au găsit alte fragmente osoase și dinți într-o lizieră situată pe traseul Călărași – București, în zonele indicate marți de Gheroghe Dincă. Din primele concluzii ale medicilor legiști, se pare că fragmentele osoase examinate sunt cel mai probabil de natură umană, a mai anunțat DIICOT.

DIICOT anunță că au găsit noi fragmente umane în cazul crimelor de la Caracal

Astăzi, data de 06.08.2019, procurorii DIICOT – Structura centrală împreună cu polițiști specializați din cadrul Poliției Române – delegați în cauză, au continuat percheziția efectuată la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, precum și cercetarea la fața locului din data de 05.08.2019, în zona indicată de către inculpat, respectiv o lizieră situată pe traseul Caracal-Bucureşti.

În urma cercetării la fața locului efectuate în cursul zilei de astăzi, la locul mai sus menționat, după cernerea cenuşei, au fost identificate și alte fragmente osoase și dinți. Menționăm că, medicii legiști aflați la fața locului au concluzionat faptul că, resturile de fragmente osoase examinate sunt cu cea mai mare probabilitate de natură umană. De asemenea, în cauză a avut loc audierea mai multor persoane și s-a procedat la efectuarea perchezițiilor informatice asupra unor medii de stocare, la domiciliul inculpatului, acesta fiind asistat de către apărătorul din oficiu”, informează DIICOT, printr-un comunicat de presă.

DIICOT a oferit noi detalii cu privire la crima din Caracal
DIICOT a oferit noi detalii cu privire la crima din Caracal *foto: Inquam Photos

Ce cred psihologii despre starea mintală a lui Gheorghe Dincă

Se pare că Gheorghe Dincă a început să colaboreze cu poliția, după ce mai multe zile i-a trimis pe oamenii legii pe tot mai multe piste false. „Acest om era pregătit să facă, toate erau premeditate. Ne-a plimbat puțin pe la Dunăre, Olt. A încercat să tragă de timp, să se mai gândească, să se mai hotărască ce va zice. Dar mașina lui era pregătită pentru așa ceva, geamuri fumurii, ușile setate să se deschidă din afară”, este sigur psihologul criminalist Liviu Chesnoiu.

Acesta este sigur că polițistul care a strâns informații de la Dincă este unul foarte bine pregătit: „Trebuie o neutralitate, să nu-l acuzăm, pentru că Dumnezeu și judecătorul îl vor pedepsi. Trebuie să-l tragem de limbă elegant, fără presiuni inutile. Polițistul a reușit să ajungă la sufletul lui. Poate că are un har și va reuși să-l convingă să spună și de celelalte fapte. Trebuie să avem răbdare. Cei mai buni judiciariști sunt acolo și vor hotărî din acest punct de vedere”, a mai spus criminalistul.