Sport

Dilema lui Florin Prunea după declarațiile lui Dan Șucu despre Daniel Niculae: „Asta nu pot să înțeleg”

Florin Prunea a comentat declarațiile oferite de Dan Șucu în privința lui Daniel Nicolae, fostul internațional nefiind convins de afirmațiile patronului formației din Giulești.
12.06.2024 | 21:20
Dilema lui Florin Prunea dupa declaratiile lui Dan Sucu despre Daniel Niculae Asta nu pot sa inteleg
Prunea comentează afirmațiile lui Dan Șucu despre despărțirea de Daniel Niculae. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Prunea a comentat despărțirea lui Daniel Niculae de Rapid București, fostul portar al „Generației de Aur” nefiind convins de declarațiile lui Dan Șucu în privința încheierii colaborării cu fostul președinte al formației din Giulești.

Dilema lui Florin Prunea după declarațiile lui Dan Șucu despre Daniel Niculae: „Asta nu pot să înțeleg”

Daniel Niculae nu mai este președintele Rapidului din data de 7 iunie, fostul atacant ocupând această funcție timp de trei ani. Dan Șucu și-a prezentat noul „om de bază” pe data de 12 iunie, Viorel Moldovan fiind persoana aleasă să-l înlocuiască pe Niculae în funcția de președinte al clubului.

ADVERTISEMENT

În cadrul prezentării noului oficial al clublui, Dan Șucu a ținut să precizeze cauzele despărțirii de Daniel Niculae, motive ce nu l-au convins însă pe Florin Prunea.

Fostul jucător al „Generației de Aur” e de părere că în cadrul clubului este nevoie de un președinte „loial”, care să înteleagă ce se petrece în club, totodată fostul portar afirmă că problemele din cadrul clubului nu au plecat de la Daniel Niculae.

ADVERTISEMENT

„La ”băiat bun”, eu cred că (n.r. Dan Șucu) bate apropo la ce s-a întâmplat la echipă, că au plecat jucătorii din cantonament, că Virgil Drăghia (n.r. fostul portar al Rapidului) a avut kilograme în plus, dar aceste lucruri fac parte din interiorul unei echipe, sunt probleme mai mult ale antrenorului. Nu au nicio legătură cu conducerea. 

Eu nu pot să înțeleg de ce Daniel Niculae era considerat unul dintre cei mai buni președinți de club din România după meciul 4-0 cu FCSB de pe Arena Națională (n.r. din ultima etapă a sezonului regulat, când Rapid a învins-o pe FCSB cu 4-0) și deodată, în două-trei săptămâni, nu mai este bun deloc. Asta nu pot să înțeleg”, a declarat Florin Prunea, potrivit DigiSport.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea: ”Am înteles că prieteniile în fotbal durează foarte puțin”

Florin Prunea e de părere că „prietenia” dintre Dan Șucu și Daniel Niculae nu a fost una sinceră. „Omul cu banii” de la Rapid a ajuns la club prin intermediul fostului atacant, iar „prietenia” cu Daniel Niculae a ajuns la final după ce patronul și-a dus la bun sfârșit interesul de a prelua echipa.

”Din ce a mai spus domnul Șucu am mai înțeles un singur lucru: Prieteniile în fotbal durează foarte puțin. Dacă ești ”prieten” cum știam cu toții, înseamnă că de fapt nu ai fost niciodată prieten și că totul a fost numai de fațadă și că ai avut un interes, acela de a veni la Rapid. Daniel Niculae te-a convins să vii la Rapid”, a mai declarat Florin Prunea, conform sursei menționate mai sus.

ADVERTISEMENT

Daniel Niculae a părăsit clubul din Giulești după o perioadă de trei ani și două luni, timp în care a fost președintele clubului. Fostul jucător trece printr-o perioadă mai nefastă încă din momentul în care a fost anchetat alături de „Bocciu” (n.r liderul galeriei Rapidului) în dosarul torțelor și petardelor de pe stadion.

ADVERTISEMENT