DRAMĂ la stadion! A făcut preinfarct înainte de meci

UPDATE 19:49 Criza financiară de la Dinamo a fost evidenţiată şi de maşinile în care finanţatorul "cîinilor" a ajuns la stadion. Ionuţ Negoiţă a venit la stadion într-un dubă, alături...
DRAMA la stadion A facut preinfarct inainte de meci
ADVERTISEMENT

UPDATE 19:49 Criza financiară de la Dinamo a fost evidenţiată şi de maşinile în care finanţatorul “cîinilor” a ajuns la stadion. Ionuţ Negoiţă a venit la stadion într-un dubă, alături de alţi doi prieteni, în timp ce subalternii patronului RIN au venit într-un microbuz de dimensiuni mici. “Este un meci deschis oricărui rezultat, vom vedea ce o să fie. Echipa lui Dinamo poate să decidă jocul”, s-a limitat Negoiţă să declare la intrarea pe stadion.

UPDATE 18:56 Contactat de FANATIK.ro, unul dintre administratorii arenei, Cristian Petre, a dezvăluit starea în care se află gazonul cu o oră jumătate înainte de fluierul de start al partidei. “Terenul este perfect pentru joc, totul este organizat în funcţie de dorinţele celor două echipe şi a regulamentelor UEFA. Oficialii Stelei şi a lui Dinamo au inspectat gazonul şi ne-au felicitat pentru munca depusă. Acoperişul a fost tras la dorinţa organizatorilor, nu avem puterea de lua o decizie care nu ţine de noi”, a dezvăluit administratorul stadionului National Arena.

ADVERTISEMENT

UPDATE 18.37 Un suporter al Stelei a făcut preinfarct la stadion şi a fost dus de urgenţă la spital cu salvarea.

UPDATE 18:00 Bişniţarii au crescut preţul biletelor la peluze de la 70 lei la 100 lei.

UPDATE 17:12. Jandarmeria i-a informat pe reprezentanţii celor două galerii că nu vor avea voie să ţină afişat un banner mai mult de un minut pe stadion. Motivul? Oamenii responsabili cu ordinea pe stadion se tem că fanii vor aprinde torţe în spatele mesajelor, situaţie în care jandarmilor le va fi imposibil să-i identifice pe cei vinovaţi.

ADVERTISEMENT

UPDATE 16:22 Bişniţarii nu lipsesc din jurul Arenei Naţionale şi negociază fără jenă cu potenţialii cumpărători de bilete. Un tichet la peluză se vinde chiar şi cu 70 lei, în condiţiile în care de la casele de bilete putea fi achiziţionat cu 10 lei. În medie, un tichet poate fi achiziţionat de la bişniţari cu aproximativ 50 lei mai scump decît la case.

UPDATE 16:02. Acoperişul Arenei Naţionale a fost tras. La partidă, sînt aşteptaţi aproximativ 50.000 de spectatori.

ADVERTISEMENT

UPDATE 16:00. Jucătorii celor două echipe nu au promisă nici o primă în cazul unei victorii în această seară. Totuşi, steliştii stau mai bine financiar, dacă ţinem cont că sînt cu salariile la zi, în timp ce “cîinii” nu şi-au mai primit salariile de două luni.

UPDATE 15:58. În jurul Arenei Naţionale şi-au făcut apariţia mai multe grupuri de suporteri, care s-au aşezat la bere. Pentru evitarea incidentelor, accesul suporterilor echipei Dinamo Bucureşti se va face doar prin B-dul Pierre de Coubertin, intrarea din B-dul Basarabia şi strada Mr. Coravu va fi rezervată doar suporterilor echipei Steaua Bucureşti.

ADVERTISEMENT

UPDATE 15:08 / Lovitura de începere a partidei va fi dată de Andrei Chiric, un copil ales de fundaţia lui Mihăiţă Neşu şi site-ul aduna.ro. La concurs au putut participa doar copiii cu vîrsta cuprinsă între 6 şi 12 ani, care puteau demonstra cu o poză că sînt fani ai grupării din Ghencea, anunţă gsp.ro.

copil

UPDATE 14:50. În prezenţa oamenilor de ordine, reprezentanţii celor două galerii au intrat pe Naţional Arena, unde au făcut ultimele pregătiri pentru coregrafiile pe care le vor afişa înaintea partidei.

–––––––––––––––––––––––––––

UPDATE 17:00 / Dinamo are probleme înainte de Steaua. Flavius Stoican nu se poate baza pe Munteanu şi Matei, care sînt deja accidentaţi, iar Thicot, chiar dacă va fi încercat diseară la antrenament, încă are dureri după contractura musculară suferită înaintea meciului cu Pandurii!

Astfel, Stoican a decis cine va intra în meciul cu Steaua şi va schimba chiar şi sistemul, din 4-2-3-1, în 4-4-2 şi, aşa cum FANATIK a anunţat încă din urmă cu două zile şi va trimite pe teren următorii titulari: Bălgrădean – Rus, Durimel, D. Grigore, Grecu – V. Lazăr, Boubacar, Elton, Rotariu – Bilinski, Ţucudean.

UPDATE 16:20 /Nici Cătălin Munteanu nu va face parte din lotul pentru meciul cu Steaua! Conform digisport.ro, mijlocaşul a acuzat dureri la genunchi şi nu a rămas în cantonament.

UPDATE 16:05 / Conform prosport.ro, Cosmin Matei nu va face parte din lotul pentru meciul tur cu Steaua, el nefiind luat în cantonament.

Flavius Stoican continuă să aibă bătăi de cap înaintea meciului cu Steaua din turul Cupei României. Doi dintre oamenii săi de bază sînt în continuare în dubiu din cauza unor probleme medicale şi s-au antrenat separat inclusiv în cursul serii de marţi, cu două zile înaintea întîlnirii cu marea rivală.

Astfel, Cosmin Matei şi Steven Thicot încearcă să tragă tare pentru a fi în lotul cu rivala din Ghencea, dar, cel puţin momentan, situaţia rămîne incertă, totul urmînd să se decidă după antrenamentul de miercuri seară.  Iar strădania decarului dinamovist are mari şanse să dea roade, schimbînd cu 180 de grade situaţia din urmă cu cîteva zile.

Matei forţează din nou! “Poate juca!”

Chiar dacă împotriva Pandurilor nu a putut evolua toată partida din cauza unei accidentări la gleznă şi se părea că sînt şanse nule să intre cu Steaua, Matei şi staff-ul medical fac tot posibilul ca decarul echipei să fie în teren din primul minut contra rivalei din Ghencea. Optimismul oamenilor din anturajul echipei dinamoviste se bazează pe faptul că durerile pe care le resimte Matei la gleznă pot fi rezolvate prin aplicarea unor unguente şi aplicarea unei faşe elastice. Un argument puternic sînt evoluţiile decarului din partidele anterioare, Matei jucînd cu U Cluj resimţind aceleaşi dureri la gleznă. “Matei poate juca, durerile la gleznă reprezintă o problemă minoră care poate fi rezolvată cu aplicarea unor tratamente şi a unei faşe elastice. Totuşi, după antrenamentul de miercuri seară, Flavius Stoican va decide dacă îl foloseşte pe Matei sau nu pentru că a forţat de prea multe ori şi trebuie să fie precaut. În cel mai rău caz, jucătorul o să fie pe bancă”, au dezvăluit surse din cadrul lotului “alb-roşu”.

ADVERTISEMENT