Life

Dilema momentului după moartea soțului Reginei Elisabeta: participă Prințul Harry la înmormântarea bunicului său?

09.04.2021 | 15:34
Dilema momentului dupa moartea sotului Reginei Elisabeta participa Printul Harry la inmormantarea bunicului sau
Prințul Harry ar putea participa singur la înmormântarea bunicului său
ADVERTISEMENT

Prințul Harry este în vizorul tuturor după moartea soțului Reginei Elisabeta, Philip, duce de Edinburgh. Presa britanică a început deja să speculeze privitor la prezența acestuia la momentul înmormântării bunicului său, care s-a stins din viață astăzi, 9 aprilie, la vârsta de 99 de ani.

De departe, cea mai așteptată prezență la înmormântarea Prințului Philip este cea a lui Harry, nepotul rebel al Reginei Elisabeta, cel care a părăsit Casa Regală renunțând la atribuțiile sale, împreună cu soția lui, Meghan Markle, anul trecut, la scurt timp înainte de anunțarea pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Nu se știe dacă Prințul Harry va participa alături de nevasta lui, căci aceasta este însărcinată, iar în aceste momente trebuie să aibă grijă de bebelușul pe care îl poartă în pântece mai mult decât de orice altceva.

Prințul Harry ar putea participa (chiar și singur) la înmormântarea bunicului său

O sursă apropiată lui Harry a declarat pentru cotidianul britanic Daily Mail că nepotul Reginei va face tot posibilul să fie prezent la înmormântare, acesta locuind de mai bine de un an în Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

„Harry va face absolut tot posibilul pentru a reveni în Marea Britanie și pentru a fi alături de familia sa. Nu va dori altceva decât să fie acolo pentru familia sa și, în special, pentru bunica sa, în aceste momente cumplite.

Meghan este în mod evident însărcinată, așa că va trebui să primească sfaturi de la medicii săi dacă este sigur pentru ea să călătorească, dar cred că Harry va pleca cu siguranță”, a declarat o persoană foarte apropiată de Harry pentru sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT

Interviul care a aruncat în aer Casa Regală

Prințul Harry și Meghan Markle au aruncat în aer Casa Regală a Marii Britanii cu interviul pe care l-au acordat la începutul lunii martie prezentatoarei americane Oprah Winfrey, în timp ce Philip era în spital, unde a fost supus unor proceduri cardiace.

În respectivul interviu, cei doi nu au vorbit în termeni tocmai roz despre Regină și instituția pe care o conduce, Meghan spunând că a fost victima unor atacuri rasiste pe perioada în care deținea titlul de ducesă de Sussex.

ADVERTISEMENT