Sport

Diletta Leotta, anunț important legat de copilul pe care îl așteaptă cu Loris Karius. Video

Diletta Leotta și Loris Karius au făcut marele anunț chiar în ziua de Paște. Petrecere în familie pentru superba jurnalistă și portarul lui Newcastle.
10.04.2023 | 19:42
Diletta Leotta e una dintre cele mai cunoscute vedete din Italia. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Diletta Leotta este una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din lume, considerată și una dintre cele mai sexy femei din lume. Râvnită de mulți bărbați, l-a făcut fericit pe Loris Karius după ce a anunțat că este însărcinată.

Diletta Leotta și Loris Karius vor avea o fetiță

Diletta Leotta și Loris Karius au anunțat chiar de Paștele catolic că vor avea împreună o fetiță: „Surprize de Paște”, a fost titlul video-ului postat pe pagina oficială de Instagram.

ADVERTISEMENT

Cei doi viitori părinți s-au filmat alături de un tort cu o barză în culoarea roz, aluzie la faptul că așteaptă o fetiță. Dilletta și Karius par extrem de fericiți, se îmbrățișează și parcă radiază. Cadrul este completat de baloane roz.

dletta
Diletta, Karius și tortul

Imaginea de pe tort a risipit cu siguranță orice dubii cu privire la sexul copilului: „pentru mica verișoară care urmează să vină pe lume”. 

ADVERTISEMENT
tort diletta
Tortul cu barza

Diletta Leotta a anunțat la finalul lunii martie că e însărcinată

Dilletta Leotta a dezvăluit vestea cea mare la finalul lunii martie, iar frumoasa italiancă a avut parte de o surpriză chiar în direct, unde i s-au adus scutece pentru a se pregăti din timp pentru a fi mămică. Prima fotografie din postura de gravidă a fost postată din vacanța de Dubai: „Prima vacanță împreună”.

Cei doi comici, Pio și Amedeo, i-au ofert un cărucior, scutece, o păpușă și un dulăpior cu lucruri, la emisiunea Felicissima Sera – All Inclusive. Diletta a învățat să schimbe scutece, să folosească biberonul și să cânte melodii de leagăn pentru viitoarea ei fiică.

ADVERTISEMENT

Diletta Leotta și Loris Karius s-au mișcat extrem de repede, după ce își anunțaseră relația cu doar șase luni în urmă: „Trebuie să vă spunem ceva… sau deja știți? Am explodat de fericire! La fel și burtica mea. În curând vom fi trei!”, a fost anunțul pe mediile de socializare.

Postarea s-a viralizat rapid și a ajuns la peste 530.000 de aprecieri. Diletta Leotta este urmărită doar pe Instagram de 8,7 milioane de fani, în timp ce Loris Karius are doar 1,9 milioane, aproape de opt ori mai puțin.

ADVERTISEMENT

Cine este sexy jurnalista

Diletta Leotta are 31 de ani și este prezentatoare sportivă la postul DAZN. Frumoasa blondă s-a făcut cunoscută după ce a realizat mai multe interviuri cu Francesco Totti, Giorgio Chiellini, Cristiano Ronaldo, Roberto Mancini, Jose Mourinho, Paolo Maldini sau Andriy Shevchenko.

După ce a apărut într-o reclamă alături de Zlatan Ibrahimovic s-a zvonit că cei doi au avut o relație, zvonurile fiind infirmate de către amândoi. Karius nu este primul fotbalist cu care italianca a avut o relație. Printre numele celebre se mai numără fotbalistul Michele Paolucci, cu pugilistul Daniele Scardina sau cu nobilul Bernardo Scammocca

ADVERTISEMENT
Tags: