Fotbal international

Diletta Leotta, cea mai sexy jurnalistă de sport din lume. Visează să facă interviuri cu Leo Messi, Neymar şi David Beckham. GALERIE FOTO

31.12.2019 | 18:30

Diletta Leotta este considerată cea mai sexy jurnalistă de sport din lume. Frumoasa prezentatoare la DAZN, unde se ocupă de prima divizie din fotbalul italian, Serie A, este de fel din Sicilia, unde şi-a început cariera la un post de televiziune.

Diletta Leotta, cea mai sexy jurnalistă din lume

A trecut apoi la un standard mai înalt, ajungând la cunoscutul canal de televiziune al lui Silvio Berlusconi, Italia 1 şi acum a făcut un pas important prin semnarea contractului cu DAZN.

ADVERTISEMENT

Evident, prezenţa ei nu poate trece neobservată şi Diletta Leotta a trecut printr-un moment stânjenitor de curând, în timp ce se afla pe stadionul din Napoli.

În 2016 i s-au furat mai multe fotografii nud pe care le avea în telefon şi aceste poze au ajuns să fie făcute public pe intermediul mai multor siteuri. A fost atunci un mare scandal, iar controversatul Mario Balotelli a fost singurul care i-a luat apărarea cu tărie, susţinând că nimeni nu are dreptul să intre în viaţa privată a altcuiva.

ADVERTISEMENT

De curând, a prezentat la Milano, la teatrul Scala, showul de la trofeul FIFA The Best, unde Leo Messi a fost desemnat jucătorul anului 2019.

Diletta Leotta a prezentat recent gala FIFA The Best la Milano, unde Leo Messi a fost desemnat jucătorul anului 2019

A stat de vorbă cu Jose Mourinho, Carlo Ancelotti şi alte personalităţi trecute prin fotbalul italian

Drept urmare de la acele fotografii hot văzute de multă lume la Napoli Diletta Leotta s-a trezit în corul tifosilor locali, încinşi de apariţia jurnalistei, aceştia cerându-i nici mai mult nici mai puţin decât să le arate bustul generos cu care a dotat-o Mama Natură.

ADVERTISEMENT

Diletta a parat elegant, declarând că a fost o glumă şi că nu s-a simţit cu nimic lezată, însă realitatea era tocmai opusă cuvintelor ei.

Diletta Leotta, alături de Jose Mourinho

A avut ocazia în meseria ei să stea de vorbă cu o serie de personalităţi care au trecut prin fotbalul italian, precum Jose Mourinho, Carlo Ancelotti sau Paolo Maldini, iar recent a făcut un amplu interviu cu belgianul Radja Nainggolan de la Cagliari și cu Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

Însă are ambiţii mult mai mari, visând ca într-o bună zi să poată avea în faţa microfonului pe Leo Messi, Neymar, Mohamed Salah, Sergio Ramos, David Beckham, Sir Alex Ferguson.

ADVERTISEMENT