Sport

Diletta Leotta face ravagii și a bifat o nouă cucerire! Iubitul superbei jurnaliste joacă la o echipă de top din Premier League. Foto

Diletta Leotta, cea mai frumoasă jurnalistă sportivă din lume s-a cuplat cu un fost jucător al lui FC Liverpool, care acum e pe locul trei în campionatul Angliei.
10.11.2022 | 14:47
Diletta Leotta este considerată cea mai sexy jurnalistă din lume. Sursă foto: Instagram @Diletta Leotta
ADVERTISEMENT

Cea mai sexy jurnalistă din lume care se ocupă în special de Serie A, se pare că de acum încolo va urmări cu mare interes și Premier League. Italianca se iubește cu Loris Karius, portarul lui Newcastle United.

Diletta Leotta are priză la fotbaliști. Prima ieșire publică alături de noul iubit, Loris Karius

Karius și diva care a băgat fiori în starurile din Serie A s-au afișat pe străzile din Milano ținându-se de mână. De altfel, este prima apariție publică a celor doi.

ADVERTISEMENT


Portarul de 29 de ani a rămas celebru după cele două gafe din finala Ligii Campionilor din 2018 dintre Liverpool și Real Madrid. Recent, a semnat cu Newcastle și spera că își va relansa cariera.

Deși nu are niciun meci în acest sezon, Newcastle se află pe locul trei în Premier League, cu 27 de puncte după 14 meciuri, la 5 puncte, respectiv 7 distanță de Manchester City și Arsenal.

ADVERTISEMENT

Deși e portar, Loris Karius marchează pe bandă rulantă

Loris Karius este cunoscut pentru cuceririle sale și iubitele celebre pe care le-a avut de-a lungul timpului. The Sun chiar a făcut un istoric al relațiilor sale. Una dintre ele este superba Janine Wiggert din perioada în care juca la Hertha Berlin. Mamă a doi copii, Janine a avut o relație serioasă cu Loris Karius, însă portarul a părăsit-o pentru Diletta.

Janine Wiggert, fosta iubită a lui Karius, pe care a părăsit-o pentru Diletta Leotta
Janine Wiggert, fosta iubită a lui Karius, pe care a părăsit-o pentru Diletta Leotta.

Diletta Leotta este cu un an mai mare decât Karius, reportera televiziunii DAZN Italia și este una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din lume.

ADVERTISEMENT

În 2016, mai multe poze nud cu Diletta Leotta au ajuns pe internet

În urmă cu șase ani, Diletta Leotta a fost în centrul unui incident stânjenitor, în timp ce se afla pe stadionul din Napoli. Pozele i-au fost furate din telefon și au ajuns pe mai multe site-uri.

Mario Balotteli a fost unul dintre puținii care i-au luat atunci apărarea și a atras atenția că nimeni nu trebuie să intre în viața personală a nimănui.

ADVERTISEMENT

Leotta i-a decernat lui Lionel Messi trofeul FIFA The Best și a realizat emisiuni cu figuri marcante ale fotbalului mondial: Jose Mourinho, Carlo Ancelotti, Paolo Maldini, însă a realizat interviuri ample și cu Andriy Shevchenko, Radja Nainggolan sau Cristiano Ronaldo.

Printre favoriții ei se numără Sir Alex Ferguson, David Beckham, Lionel Messi, Neymar, Mohamed Salah sau Sergio Ramos.

Diletta Leotta a semnat primul contract din televiziune la 17 ani

Umberto Teghini, o rudă a Dilettei Leotta, a explicat cum a reușit puștoaica să ajungă pe sticlă la doar 17 ani: „S-a îndrăgostit imediat de fotbal. În anul următor a condus alături de mine emisiunea principală despre sportul sicilian și acolo l-a cunoscut pe atacantul Cataniei, Michele Paolucci, cu care a avut o relație”.

A câștigat premiul Miss Italia pentru eleganță, iar apoi a urmat o ascensiune rapidă și „transferul” la Sky Sports unde a realizat o emisiune despre Serie B, alături de Gianluca Di Marzio și a prezentat și știrile sportive, fiind apreciată pentru profesionalismul de care a dat dovadă constant.

Dilletta Leotta a negat că ar fi avut o relație cu Zlatan Ibrahimovic

Dilletta Leotta a apărut într-o reclamă alături de Zlatan Ibrahimovic pentru aplicația BuddyFit, iar presa de scandal din Italia a vorbit despre o relație intimă între cei doi, chiar dacă suedezul e căsătorit și are doi copii.

Cei doi au fost văzuți împreună într-un restaurant din Sardinia, când vedeta TV își sărbătorea împlinirea a 29 de ani pe insulă. Diletta Leotta a mai avut relații cu fotbalistul Michele Paolucci, cu pugilistul Daniele Scardina, nobilul Bernardo Scammocca sau actorul turc Cam Yaman.

Superba italiancă are două milioane de urmăritori pe pagina de Instagram și are o avere evaluată la 400.000 de euro.

ADVERTISEMENT