Carousel hot news

“Dima A GREŞIT impardonabil, dar DIN PROSTIE”

Adrian Porumboiu este mulţumit de arbitrajul pe care FC Vaslui l-a avut la Giurgiu şi susţine că nu este supărat pe jucătorii săi. Cît despre prestaţia pe care Iulian Dima a  arătat-o în...
10.12.2013 | 21:34
ADVERTISEMENT

Adrian Porumboiu este mulţumit de arbitrajul pe care FC Vaslui l-a avut la Giurgiu şi susţine că nu este supărat pe jucătorii săi. Cît despre prestaţia pe care Iulian Dima a  arătat-o în Oţelul-Steaua, patronul moldovenilor nu crede că centralul a greşit intenţionat.

“Arbitrajul la Giurgiu a fost perfect, nici o problemă. A fost un joc care se putea termina şi 2-0 pentru gazde, şi 1-1, şi 2-1 pentru Vaslui. Ăsta e fotbalul, nu am ce reproşa nimănui nimic. Au fost cîteva ocazii, o bară, o minge scoasă de pe linia porţii.

ADVERTISEMENT

În repriza a doua am fost şi eu surprins de nivelul Vasluiului. La cum au jucat în repriza a doua, nu mai am cum să mă supăr pe ei pentru prima repriză. Jucătorii au avut o primă extraordinar de mare, de la soacra mea”, a spus amuzat Adrian Porumboiu la Digi Sport.

Despre prestaţia lui Iulian Dima, omul de afaceri a mai spus: „Dima a greşit impardonabil din punct de vedere disciplinar. Nu pot să înţeleg cum nu i-a dat cartonaş galben sau roşu lui Pintilii. Dar din punct de vedere tehnic, nu-i găsesc multe greşeli. Decizia corectă a fost cea luată cu ajutorul asistentului. Dar să spui că a influenţat el rezultatul din teren… Cu toate acestea, nu putem pune semnul egal între Dima şi Colţescu. Dima a făcut greşeli din prostie. Şi din frică, probabil. Domnul Colţescu o face dintr-o experienţă desăvîrşită, a mai completat acesta.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri