Life

Dima Trofim a devenit tată. Ce nume a ales prezentatorul pentru fetița lui

Dima Trofim (32 de ani) a făcut un anunț surpriză în mediul virtual. Prezentatorul de la Antena Stars a devenit tată pentru prima oară.
23.09.2021 | 08:58
Dima Trofim a devenit tata Ce nume a ales prezentatorul pentru fetita lui
Dima Trofim a devenit tată. Ce mesaj a transmis prezentatorul pentru iubita sa, Angela. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta nu-și mai încape în piele de fericire de când i s-a născut fetița, care a venit pe lume pe 22 septembrie 2021. Micuța este frumoasă și sănătoasă.

Bebelușul cântărește 3.340 grame și are 53 de centimetri, Dima Trofim având numai cuvinte de laudă pentru partenera sa de viață, Angela.

ADVERTISEMENT

Totodată, artistul i-a mulțumit iubitei pentru momentele frumoase pe care le traversează și pentru bucuria pe care o simte de când a venit pe lume fetița sa.

Dima Trofim, bucurie uriașă. Prezentatorul a devenit tată de fetiță

„Am avut o zi emoționantă, o zi lungă, o zi în care pur și simplu nu mi-am găsit locul. Stresat, puțin, îngrijorat, dar fericit pentru că sunt tată. 

ADVERTISEMENT

Am devenit tată, abia aștept să o văd. S-a născut frumoasa noastră și sunt foarte foarte fericit. Abia aștept să o văd. 

Iubita mea este o adevărată eroină și îi mulțumesc. Îți mulțumesc mult de tot, îngeraș, că mi-ai dăruit cel mai frumos lucru în lumea asta.

ADVERTISEMENT

O fetiță frumoasă, o fetiță sănătoasă. Te iubesc! Te iubesc mult de tot”, a dezvăluit Dima Trofim, pe Instagram.

Prezentatorul de la Star Matinal este în culmea fericirii. Cântărețul a postat și o primă imagine cu copilul, fiind extrem de mândru de iubita sa.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte emoționat, ieri până în momentul în care a născut am fost alături de prietenii mei, au venit prietenii mei cei mai buni. Ne-am așezat pe canapea și eu stăteam și îmi frecam mâinile. 

La ora 14:30 a născut, aproape de 15:00 mi-a scris, mi-a dat un mesaj că ești tată. Mi-a trimis poza și m-am topit. Vreau să-ți mulțumesc mult din tot sufletul meu, am emoții.

Nu pot să-ți dau mai multe de aici decât ce simți tu acum prin cuvintele pe care le spun e că te iubesc și îți mulțumesc”, a spus Dima Trofim în urmă cu puțin timp, în emisiunea de la Antena Stars.

Dima Trofim și Angela, părinți de fetiță. Ce nume au ales

Dima Trofim și Angela sunt împreună de circa un an și jumătate, vedeta precizând că și-au dorit foarte mult să devină părinți, lucru care s-a și întâmplat.

Moderatorul de la Antena Stars nu a făcut prea multe dezvăluiri despre fetiță, însă a scos la iveală ce nume va purta, și anume: Ania.

„Mi-au lăcrimat ochii. În momentul în care m-a anunțat mi-a trântit trei teste de sarcină pozitive. A fost un moment de block, dar chiar mi-am dorit un copil.

Un an și un pic a trecut de când suntem într-o relație”, spunea în urmă cu ceva timp actorul în emisiunea Star Matinal, notează viva.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: