Fotbal intern

Dimciu Halep, vărul Simonei, a câştigat Supercupa României U19! A marcat în finala cu CFR Cluj! Video

09.06.2019 | 00:02
Dimciu Halep varul Simonei a castigat Supercupa Romaniei U19 A marcat in finala cu CFR Cluj Video

Dimciu Halep, vărul Simonei, a câştigat Supercupa României U19 cu Viitorul. Atacantul de 19 ani a fost titular în finala cu CFR Cluj, iar puştii lui Gică Hagi şi-au luat revanşa după ce au pierdut Cupa României U19 în faţa formaţiei de juniori a formaţiei din Gruia.

Dimciu Halep, vărul Simonei, a câştigat Supercupa României U19. A triumfat şi în 2018

Dimciu Halep, vărul Simonei, a câştigat Supercupa României U19 în ziua în care jucătoarea de tenis de 27 de ani ar fi trebuit să joace finala de la Roland Garros 2019. De altfel, anul trecut, familia Halep a trăit o bucurie imensă pe 9 iunie 2018, când fostul lider mondial triumfa la turneul din capitala Franţei, iar vărul ei câştiga Supercupa României U19 cu Viitorul pentru prima dată.

Cu doar câteva zile înainte de meciul cu CFR Cluj, câştigat cu 3-0 şi în care Dimciu a marcat ultimul gol, vărul Simonei Halep spera să se repete scenariul din 2018. “Ar fi un lucru foarte frumos. La fel ca anul trecut, când a câştigat Roland Garros, noi am câştigat Supercupa în aceeaşi zi. Ar fi foarte frumos să se întâmple şi anul acesta”, spunea atacantul de 19 ani. După ce a câştigat trofeul, Simona Halep l-a felicitat pe Instagram, unde a postat un instastory cu vărul ei.

Dimciu Halep, vărul Simonei, a câştigat Supercupa României U19
Dimciu Halep, vărul Simonei, a câştigat Supercupa României U19

Dimciu Halep, campion al României cu Viitorul U19

Dimciu Halep nu este la primul trofeu câştigat în 2019. Vărul Simonei Halep a câştigat Liga Elitelor U19, pe 1 iunie, în faţa lui Dinamo, iar Viitorul U19 va juca în UEFA Youth League, Liga Campionilor pentru formaţiile de juniori, în sezonul viitor.

Simona Halep este unul dintre cei mai cunoscuţi fani ai Viitorului, românca purtând un tricou al echipei lui Gică Hagi la primul antrenament efectuat la Roland Garros 2019. În plus, după ce dobrogenii au câştigat Cupa României în faţa Astrei, fostul număr 1 WTA i-a felicitat printr-un mesaj postat pe contul personal de Instagram.