Dimineaţa de 13 august, cea mai RECE dimineaţă de august din ultimul secol

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
13/08/2016, 09:44
Dimineaţa de 13 august, cea mai RECE dimineaţă de august din ultimul secol

Dimineaţa de 13 august a fost cea mai rece dimineaţă de august din ultimul secol, informează România TV. Temperaturile au coborât sub limita de îngheţ, minus un grad în unele zone. Meteorologii ne anunţă că şi ziua va fi una neobişnuit de rece pentru această perioadă.

Sâmbătă dimineaţa, în toată ţara a fost vreme rece pentru această perioadă. Potrivit meteorologilor, şi pe parcursul zilei valorile termice se vor menţine mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă.

Aceleaşi temperaturi scăzute le vom avea şi duminică dimineaţa, însă de la amiază temperaturile se vor apropia de ceea ce ar fi normal pentru această perioadă.

Sursa: RomâniaTV.net

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×