Cele mai citite

Dimitrov a vorbit pentru prima dată despre relaţiile cu Serena şi Şarapova: “Este uşor să te cucerească frumuseţea”

Grigor Dimitrov, locul 3 în ierarhia ATP, a vorbit pentru prima dată despre relaţiile pe care le-a avut cu Serena Williams şi Maria Şarapova. Bulgarul a vorbit şi despre imaginea de "bad boy", care i-a fost conturată.
28.12.2017 | 16:25
Dimitrov a vorbit pentru prima dată despre relaţiile cu Serena şi Şarapova:

Bulgarul a declarat că a fost perceput greşit şi că oamenii l-au judecat fără să îl cunoască. Dimitrov a reuşit să obţină cel mai mare succes al carierei în noiembrie, când a câştigat Turneul Campionilor de la Londra, însă este cunoscut şi pentru relaţiile pe care le-a avut cu Serena Williams şi Maria Şarapova. 

“Cred că am fost perceput greşit. Sau, mai bine spus, fără să mă cunoască, oamenii şi-au făcut o părere greşită despre mine. Desigur, au fost momente dificile, în care nu am fost înconjurat de către persoanele potrivite.

Haideţi să uităm clişeele despre prietene, de la Serena până la Şarapova, dar să nu ne ascundem. Spun că este uşor să te cucerească frumuseţea, dar este asta o greşeală? Nu e ca şi cum în viaţa mea aş fi intrat în magazinul McLaren şi aş fi cumpărat tot ce mi-aş fi dorit. De aceea, azi, cu Nicole (n.r. Scherzinger), prietena mea actuală, acord o mare importanţă intimităţii. 

“Tenisul nu poate fi totul pentru mine. Sunt şi alte lucruri care contează în viaţă” 

Tenisul este o lume particulară, schimbă oamenii. Şi, în funcţie de temperament şi de ADN, te poate duce pe drumuri greşite, dacă nu faci alegerile corecte. De aceea am spus mereu că tenisul nu poate fi totul pentru mine. Sunt şi alte lucruri care contează în viaţă. Nu vreau ca în viaţa asta să fiu bun doar la un singur lucru. Vreau să mai fac şi altceva. Să antrenez, poate. Vreau să fiu un exemplu pentru tinerii jucători care vin din urmă.
 
 
Dacă nu aduc o contribuţie la viaţa asta, care mai e sensul? Mi-aş dori să mă caracterizez ca fiind o persoană cu multe pasiuni. Îmi place să pictez, să fotografiez, să fiu creativ”, a declarat bulgarul pentru italienii de la La Repubblica
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri