Life

De la America Express, Larisa Iordache a transmis un mesaj emoționant, la un an de la moartea mamei sale: „În sufletul meu, ești permanent vie”

Cu toate că în acest moment se află la filmările emisiunii America Express, Larisa Iordache a lăsat un mesaj care să fie publicat pe contul său de Instagram atunci când se împlinește un an de la moartea mamei sale.
26.06.2022 | 22:47
De la America Express Larisa Iordache a transmis un mesaj emotionant la un an de la moartea mamei sale In sufletul meu esti permanent vie
Larisa Iordache a transmis un mesaj pentru mama ei, la un an de când aceasta a încetat din viață. Foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Larisa Iordache a trecut prin momente cumplite în urmă cu un an, atunci când mama sa a decedat. Cu toate că în prezent participă la emisiunea America Express și nu are acces la telefonul mobil și conturile din social media, a ținut să fie publicat un mesaj pentru cea care i-a dat viață.

Larisa Iordache, mesaj din America Express, la un de la moartea mamei sale

În urmă cu un an, cu doar 30 zile înainte ca Larisa Iordache să participe la Jocurile Olimpice de la Tokyo, mama fostei sportive a murit. Femeia a aflat la începutul pandemiei faptul că suferă de cancer și după o lungă luptă cu boala, corpul său a cedat.

ADVERTISEMENT

Fosta gimnastă a trecut prin momente cumplite atunci când a pierdut-o pe cea cea care i-a dat viață și i-a fost cel mai mare sprijin. Cu toate că în prezent se derulează filmările pentru America Express, acolo unde face echipă cu Diana Bulimar, pe pagina de Instagram a Larisei Iordache a fost publicat un mesaj pentru mama sa.

Concurenților le este interzis să-și folosească telefoanele mobile, astfel că fosta gimnastă a pregătit textul înainte să plece din țară și i-a cerut persoanei care se ocupă de conturile sale din social media să îl publice atunci când va fi momentul.

ADVERTISEMENT

„În mintea și sufletul meu, ești permanent vie”

Larisa Iordache și-a amintit despre momentele de suferință prin care a trecut anul trecut. Concurenta show-ului de la Antena 1 a dezvăluit că, în sufletul ei, mama sa este încă vie și că în fiecare zi îi simte lipsa.

„Acum un an m-am întâlnit cu un sentiment dur. Era un sentiment pe care nu-l mai simțisem până în acel moment. Însă, am înțeles că trebuie sa învăț să trăiesc cu asta!

ADVERTISEMENT

În mintea și sufletul meu ești permanent vie și simt cum mă îmbrățișez zilnic cu căldura grijii tale pe care o ai de acolo de unde ești.

Însă, asta nu mă reține nici măcar o secundă ca în fiecare zi sa îmi fii în gând cu un dor pe care nu cred ca o sa pot să-l controlez vreodată.

ADVERTISEMENT

Te iubesc mami! Și îți mulțumesc că m-ai crescut cu toată puterea și pasiunea ta pe care ai avut-o pentru viață”, este mesajul Larisei Iordache pentru mama ei.

ADVERTISEMENT