Sport

EXCLUSIV / Din camera lui CR7, la Rapid!

Noua conducere a Rapidului încearcă să îndrepte din mers problemele provocate de situaţia neclară pe care echipa a avut-o pînă în urmă cu două săptămîni şi se luptă să întărească...
23.07.2013 | 14:57
EXCLUSIV  Din camera lui CR7 la Rapid

Noua conducere a Rapidului încearcă să îndrepte din mers problemele provocate de situaţia neclară pe care echipa a avut-o pînă în urmă cu două săptămîni şi se luptă să întărească lotul cu care Marian Rada a pornit la drum.

În aceste zile, giuleştenii negociază cu încă doi jucători, ambii ofensivi şi se speră ca în cel mai scurt timp antrenorul giuleştean să-i poată avea pe aceştia la antrenamente. Primul este Lucian Răduţă (24 de ani), un atacant format la Rapid şi care acum aşteaptă doar ca instanţele FRF să decidă rezilierea contractului dintre fotbalist şi CS Mioveni, fosta sa formaţie.

A fost coleg cu “perla” Realului

Al doilea nume propus de conducerea din Giuleşti este cel al lui Paulinho Dinarte (28 de ani), un jucător care ultima oară a evoluat la Goztepe, locul 13 în a doua ligă a Turciei în sezonul trecut. Portughezul a mai evoluat în România la Progresul, Astra, Concordia Chiajna şi “U” Cluj, iar în această vară a mai negociat cu Săgeata Năvodari, dar nu s-a înţeles cu oficialii dobrogenilor asupra salariului de 5.000 de euro lunar cerut.

Portughezul a mai fost la un pas să ajungă în Giuleşti la jumătatea sezonului 2008-09, dar, dezamăgit de felul în care a fost tratat de vişinii, a acceptat o ofertă de la CSM Ploieşti, actuala Astra, care pe atunci evolua în Liga a II-a. Paulinho, care este născut în Funchal, la fel ca şi Cristiano Ronaldo, a dezvăluit în presa din România cum la juniori a fost coleg de cameră cu vedeta lui Real Madrid şi a povestit cîteva îmtîmplări cu starul portughez.

Tags: