Din Caraibe în Ibiza. Messi se bucură de ultimele zile de vacanță. Foto

Claudiu Surmei   
în Messi
19/07/2018, 10:54
Din Caraibe în Ibiza. Messi se bucură de ultimele zile de vacanță. Foto GALERIE FOTO
Messi se bucură de ultimele zile de vacanță

Întors recent din Insulele Caraibe, acolo unde și-a petrecut câteva zile de vacanță după eliminarea de la Campionatul Mondial 2018, Lionel Messi a primit permisiunea din partea clubului de a-și prelungi vacanța. Starul argentinian petrece în Ibiza, pe un iaht de lux, alături de familie. VEZI IMAGINI SUS ÎN GALERIA FOTO

Messi nu a avut ocazia să se scalde în glorie la CM 2018, însă are ocazia să uite de dezamăgirea din Rusia în perioada de dinaintea începerii sezonului competițional. Starul argentinian s-a întors recent din Insulele Caraibe, acolo unde a fost să se relaxeze pentru câteva zile, iar acum a primit din partea catalanilor permisiunea să ăși prelungească vacanța.

Messi este în Ibiza pe un iaht de lux
Messi este în Ibiza pe un iaht de lux

Și-a luat soția și câțiva prieteni și a plecat în Ibiza, acolo unde încearcă să treacă peste tristețea provocată de eliminarea de la Mondial. Messi și soția sa, Antonella Roccuzzo, încearcă să se bucure de soare înainte de a relua antrenamentele la Barcelona.

Messi se bucură de ultimele zile de vacanță

Atacantul Barcelonei își petrece timpul liber pe un iaht de lux, dar nu poate sta liniștit. Chiar dacă Ronaldo a plecat din campionatul spaniol, sunt destui tineri fotbaliști care trag tare și vin din urmă. După zilele de concediu, Messi se va alătura lotului Barcelonei și va începe pregătirea pentru un nou sezon.

Antonella Roccuzzo, soția lui Messi
Antonella Roccuzzo, soția lui Messi
Închide ×