ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Din cauza accidentării, Dan Roman A RATAT TRANSFERUL VIEŢII

FANATIK a dezvăluit, în exclusivitate, informaţia că Dinamo îl doreşte pe Dan Roman, cu numai cinci zile înainte ca jucătorul să sufere o accidentare groaznică din cauza căreia va sta în...
Autori: Adrian Dumitru, Mircea Dominte | 22.12.2013 | 12:26
Din cauza accidentării, Dan Roman A RATAT TRANSFERUL VIEŢII

FANATIK a dezvăluit, în exclusivitate, informaţia că Dinamo îl doreşte pe Dan Roman, cu numai cinci zile înainte ca jucătorul să sufere o accidentare groaznică din cauza căreia va sta în afara gazonului cel puţin şase luni. Informaţia a fost confirmată de preşedintele “cîinilor”, Constantin Anghelache, care îl şi compătimeşte pe atacantul lui Gaz Metan Mediaş. “L-am monitorizat pe Dan, e un atacant interesant pentru Dinamo. Din păcate, aţi văzut şi voi ce a păţit, săracul…”, a declarat Anghelache pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Dan Roman, care azi împlineşte 28 de ani, a suferit o fractură de peroneu şi dislocare de gleznă la meciul cu FC Botoşani şi urmează ca azi să se opereze pentru ca articulaţia să-i fie reparată. El era privit drept una dintre principalele variante pentru a-i crea concurenţă lui Ţucudean în atac, în contextul în care Paul Batin are acum şanse mai mari să semneze cu Steaua. Pe lîngă Dinamo, atacantul mai era urmărit şi de cîteva formaţii din străinătate, fapt mărturisit chiar de el imediat după groaznica accidentare.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!