Life

Din ce bani va plăti Adriana Iliescu taxa de facultate a Elizei. Pensie sau credit? ”Știm amândouă că nu va fi simplu”

Eliza Iliescu, fiica celei mai bătrâne mame din lume, va urma două facultăți în același timp! Din ce bani va plăti Adriana Iliescu taxele. Pensie sau credit?
01.10.2022 | 18:08
Din ce bani va plati Adriana Iliescu taxa de facultate a Elizei Pensie sau credit Stim amandoua ca nu va fi simplu
Adriana Iliescu, taxă din pensie sau pe credit. Sursa foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Adriana Iliescu, recunoscută ca cea mai bătrână mama din lume, își susține fiica în toate activitățile pe care le întreprinde. Așa se întâmplă și acum când Eliza Iliescu a decis să urmeze două facultăți în același timp.

Facultatea Elizei Iliescu, plătită din pensia mamei sau pe credit

Fiica Adrianei Iliescu, în vârstă de 17 ani, își bucură mama cu reușitele la învățătură, fiind admisă la două facultăți de prestigiu din Capitală. Eliza a fost acceptată la Facultatea de Litere, în regim fără plată.

ADVERTISEMENT

Potrivit celor de la playtech.ro, a mai intrat și la a doua specializare, Științe Umane, de această dată, fiind nevoită să plătească o taxă anuală, care nu este deloc la îndemâna oricui.

Adriana Iliescu: ”Poate vom lua și un credit”

Adriana Iliescu se va lupta ca o leoaică pentru unica sa fiică și va fi dispusă la orice sacrificiu pentru a-și susține odorul la a doua facultate. Dacă nu le este suficientă pensia pe care o are, mama Elizei este dispusă să facă și credit.

ADVERTISEMENT

Am făcut un calcul și putem face asta. Poate vom lua și un credit, vom vedea!

Ar fi vorba despre circa 4.000 de lei anual, o sumă pe care cred că o vom putea acoperi din pensia mea, repet! Știm amândouă că nu va fi simplu. Dar cred cu tărie că va reuși să le facă față”, a mai spus Adriana Iliescu.

Fiica Adrianei Iliescu, încrezătoare chiar și atunci când taxele sunt greu de plătit

Cum totul s-a scumpit în ultima perioadă, traiul de zi cu zi este pentru fiecare mai greu de suportat. Asta, însă, nu o sperie pe fiica celei mai bătrâne mame din lume.

ADVERTISEMENT

Eliza Iliescu spune pentru sursa mai sus citată: ”M-am înscris și la a doua facultate, de Științe Umane. Nu avem nevoie de nimic, de niciun ajutor.

Important e că fac ceea ce-mi doresc, n-am emoții, sunt sigură că mă voi descurca. Îmi doresc să fiu o studentă cu rezultate bune la învățătură. Îmi place ceea ce o să fac, tocmai de aceea mi-am și ales această facultate, din cadrul unei universități prestigioase din București”, a precizat tânăra.

ADVERTISEMENT

Din ce venituri se întrețin Adriana Iliescu și fiica ei

Cea mai vârstnică mamă din lume este fost cadru universitar, care a profesat ca și dascăl de limba și literatura română. În urma anilor de experiență Adriana Iliescu are o pensie de aproximativ 4.000 de lei, plus o indemnizație în jur de 2.000 de lei, de la Uniunea Scriitorilor.

Nu ne-a fost ușor, dar am trecut împreună prin toate. Am trăit din pensia mea de profesor, aș adăuga chiar profesor universitar, dar și din indemnizația pe care o primesc de la Uniunea Scriitorilor. Adică ceva în jurul a 2.000 de lei. Ne-am gospodărit mereu cu cât am avut și nu am cerut nimănui nimic!”, mai dezvăluia mama Elizei Iliescu.

ADVERTISEMENT