News

Din ce cauză a murit Marcel Toader. Omul de afaceri avusese o problemă gravă de sănătate în 2012

03.08.2019 | 18:45
Din ce cauza a murit Marcel Toader Omul de afaceri avusese o problema grava de sanatate in 2012
Cauza morții lui Marcel Toader este, aparent, un infarct. Sursa foto: instantnews

S-a aflat din ce cauză a murit Marcel Toader, cunoscut om de afacer și fost rugbyst. Fostul partener a numeroase celebrități din România s-a stins din viață la vârsta de 56 de ani în urma unui infarct, în timp ce lua masa în oraș. Omul de afaceri avea probleme cu inima de mai multă vreme. În 2012 a mai suferit un infarct, însă medicii au reușit să-i salveze viața atunci.

Cauza morții lui Marcel Toader

Marcel Toader nu doar că a fost un afacerist de succes, ci și un sportiv care a jucat din partea Naționalei de Ruby la numeroase meciuri importante. A devenit cunoscut în presă în special datorită relațiilor pe care le-a avut cu anumite vedete extrem de cunoscute.

De-a lungul timpului, Marcel a afișat imaginea unei persoane puternice, însă avea probleme cu inima de mai bine de 10 ani. Afaceristul a avut relații cu femei cunoscute din lumea mondenă precum fosta prezentatoare Kanal D, Gabriela Cristea și fostele cântărețe Anamaria Ferencz și artista de muzică populară Maria Constantin.

cauza morții marcel toader
Ultima relație cunoscută a fost cu Maria Constantin. Sursa foto: avantaje.ro

Marcel Toader: „Femeile se feresc de mine și e foarte bine”

Omul de afaceri s-a remarcat în ultimii ani prin aparițiile sale în platourile de televiziune, la emisiunile tabloide, iar în urmă cu ceva vreme a participat inclusiv în reality-show-ul Ferma vedetelor, alături de Maria Constantin, acolo unde relația lor a fost sub lupa presei mondene.

„Cred că femeile se feresc de mine și e foarte bine că se feresc. Cred că sunt un bărbat cu foaerte multă experiență și e bine ca atunci când vine cineva către mine să știe că eu am să îmi dau seama că are foarte mult curaj. Cred că acum, următoarea persoană care va veni către mine, pentru că nu mai merg către nimeni, mi-am schimbat și mentalitatea asta, las destinul să lucreze, cred că persoana care va veni spre mine va fi foarte bine pregătită și va ști ce vrea”, declarase Toader într-un interviu mai vechi, conform libertatea.ro.

Tags: