Life

Din ce face bani Andreea Bălan, pe lângă muzică. Sumele nu sunt mici deloc. „Nu este o glumă. Am doi copii de crescut singură”

Cum își câștigă banii Andreea Bălan. Ce îi mai aduce venituri, pe lângă muzică. Sumele încasate nu sunt deloc unele mici.
03.06.2023 | 19:57
Din ce face bani Andreea Balan pe langa muzica Sumele nu sunt mici deloc Nu este o gluma Am doi copii de crescut singura
Care sunt sursele de venit ale Andreei Bălan. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Andrea Bălan a vorbit despre situația sa financiară. Îndrăgita cântăreață și fosta membră a trupei Andre nu câștigă bani doar din domeniul care a consacrat-o, muzica. Ea mai primește lunar sume destul de mari și din alte părți. Ce a dezvăluit?

Câți bani are Andreea Bălan. Din ce-i mai câștigă, pe lângă muzică

La cei 38 de ani, Andreea Bălan este o adevărată femeie independentă. Prin veniturile sale reușește să-și întrețină familia, formată din cele două fiice, Ella Maya și Clara Maria, și mama sa, care după divorțul de actorul George Burcea locuiește cu ea.

ADVERTISEMENT

De peste 20 de ani Andreea Bălan face parte din industria muzicală și se vehiculează că percepe pe un concert sume între 2.000 și 5.000 de euro, în funcție de momentul, piesa solicitate. Invitată într-o emisiune TV, Andreea Bălan nu s-a sfiit să vorbească despre sursele sale de venit.

Interpreta a recunoscut că are concerte ieftine, față de alți colegi de breaslă și că tinde să-și țină banii la saltea, pentru că este conștientă de vremurile grele care ar putea să vină. Andreea Bălan mai câștigă bani și din contractele de publicitate sau de la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, unde este jurat și ar primi 2.000 de euro pe ediție.

ADVERTISEMENT

”Îi țin la saltea. Nu se știe niciodată. Nu este o glumă. Îi țin în bancă, pentru că trebuie să ai tot timpul. Vin vremurile grele, iar eu am doi copii de crescut singură. Nu din Youtube, din concerte, din publicitate și din televiziune”, a transmis Andreea Bălan la Xtra Night Show.

Câți bani a primit Andreea Bălan la America Express

Andreea Bălan și-a mai mărit bugetul și odată cu participarea la America Express, alături de fosta colegă de trupă de la Andre, Andreea Antonescu. Cele două au ajuns în finala competiției de peste Ocean și au fost la un pas de a pune mâna pe premiul de 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a primit o remunerație frumoasă și la America Expres, chiar dacă nu a fost câștigătoare. Se zvonește că pentru fiecare ediție a încasat 2500 de euro. În plan sentimental, Andreea Bălan este destul de discretă în ultima vreme.

După ce a divorțat de George Burcea, artista  s-a mai cuplat cu un bărbat pe nume Tiberiu Argint, dar și de el s-a despărțit. În luna martie, solista a fost surprinsă dansând alături de Cătălin Cazacu, iar la un moment dat acesta a pupat-o pe frunte. Totul s-a întâmplat într-un club de fițe, potrivit cancan.ro

ADVERTISEMENT

”Prima regulă a sănătăţii mentale: învaţă să distingi cine merită o explicaţie, cine merită doar un răspuns şi cine nu merită absolut nimic”, a fost mesajul postat de Andreea Bălan, pe Instagram, la scurt timp după ce a fost surprinsă alături de Cătălin Cazacu.

ADVERTISEMENT