Life

Din ce face bani fiica lui Gheorghe Gheorghiu în SUA: “Are un atelier, iar totul pornește din vocație”

Fiica lui Gheorghe Gheorghiu, Andra Ștefania Gheorghiu, în vârstă de 33 de ani, și-a deschis o afacere cu haine în America. Produsele sunt personalizate și le comercializează pornind de la un preț de 200 de euro.
05.04.2022 | 14:45
Din ce face bani fiica lui Gheorghe Gheorghiu in SUA Are un atelier iar totul porneste din vocatie
Fiica lui Gheorghe Gheorghiu vinde haine în America. Sursa foto: arhiva personală.
ADVERTISEMENT

Fiica lui Gheorghe Gheorghiu, Andra Ștefania Gheorghiu, și-a deschis, anul trecut, o afacere cu haine în America, unde locuiește de peste 20 de ani. Cele mai multe dintre piesele vestimentare și accesoriile create de Andra sunt unicat. Aceasta i-a realizat și tatălui ei o pălărie de toată frumusețea, iar cântărețul spune că este foarte mândru de fata lui și de realizările acesteia. De altfel, în vară, artistul ne-a spus că plănuiește să își aducă proaspăta soția în România. 

Andra, fata lui Gigi Gheorghiu, și-a deschis o afacere cu haine în America

Andra, fata lui Gigi Gheorghiu, în vârstă de 33 de ani, vinde haine în SUA. Tânăra a studiat Marketing la Stanford University și are și un master în Arta Comunicării și Tehnologiei Avansate și, înainte de a-și deschide afacerea cu haine, Andra Gheorghiu a lucrat într-o companie importantă din SUA. Conform informațiilor noastre, tânăra a avut un job bine plătit, în San Jose, aproape de San Francisco.

ADVERTISEMENT
Gigi si fata lui
Gigi Gheorghiu și fiica lui, Andra. Sursa foto: arhiva personală.

Anul trecut, Andrei i-a venit ideea de a-și deschide această afacere într-o călătorie, pe care a realizat-o alături de o bună prietenă.

Mai întâi, tânăra și-a deschis un brand de pălării, intitulat 11Hat Designs, după care a deschis și o linie de haine, în special tricouri și geci. Fiica lui Gheorghe Gheorghiu își comercializează creațiile pe internet, de la 200 de dolari în sus.

ADVERTISEMENT
Andra fata lui gigi
Andra, fiica lui Gigi Gheorghiu are un atelier de haine. Sursa foto: arhiva personală.

Cântărețul Gheorghe Gheorghiu este și el stabilit în SUA de ani buni și este foarte mândru de fiica lui și de realizările acesteia. Artistul poartă o pălărie personalizată, creată special pentru el de fata lui, Andra Ștefania.

andra fata gigi
Andra, fata lui Gheorghe Gheorghiu creează haine în America. Sursa foto: arhiva personală.

“Este pasionată de pălării, șepci, în general de modă. De mică era fascinată de eleganța pe care o aveau personajele din filmele istorice, de ținutele aristocraților din secolele trecute. Are un atelier, iar tot ce face pornește din vocație, nu consideră asta o afacere. Majoritatea pieselor vestimentare ori șepcile sale sunt unice, personalizate. Port și eu o pălărie făcută pentru mine”, a declarat, pentru FANATIK, Gheorghe Gheorghiu.

ADVERTISEMENT

Gigi Gheorghiu își aduce soția în România

Gheorghe Gheorghiu, în vârstă de 68 de ani, s-a căsătorit în America pe data de 14 noiembrie 2021 cu Gabriela Băncescu, patroana unui restaurant cu specific românesc. Nașii de cununie au fost Maria Dragomiroiu și soțul ei, impresarul Bebe Mihu.  Evenimentul a avut loc la New York, chiar în restaurantul miresei.

Gigi Gheorghiu la altar.
Gigi Gheorghiu și-a dus iubita la altar în noiembrie 2021. Sursa foto: arhiva personală.

Cununia religiosă a avut loc la Biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel din New York, iar mirii au ales pentru acest eveniment special ținute simple, dar elegante. Gabriela nu a purtat o rochie tradițională, iar artistul a optat pentru un costum de culoare negru, clasic. În vara acestui an, Gheorghe Gheorghiu își va aduce aleasa la București.

ADVERTISEMENT

Interpretul melodiei ”Unde dragoste nu e, nimic nu e” a mai fost căsătorit în tinerețe cu Cornelia, cea care i-a oferit unicul copil, pe Andra Ștefania. Amândouă locuiesc peste Ocean.

ADVERTISEMENT