Life

Din ce face bani fiica lui Irinel Columbeanu la doar 15 ani: “S-a vândut cu câteva mii de euro”

La doar 15 ani, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, a câștigat proprii bănuți. Cum a făcut câteva mii de euro.
18.04.2023 | 15:56
Din ce face bani fiica lui Irinel Columbeanu la doar 15 ani Sa vandut cu cateva mii de euro
Așa arată Irina Columbeanu la 15 ani. Sursa foto: Instagram. colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu și Monica Gabor, chiar dacă nu mai sunt împreună, au un motiv comun de bucurie, fiica lor, Irina. Aceasta are acum 15 ani și s-a transformat într-o adevărată adolescentă. A moștenit din frumusețea mamei și a reușit, la vârsta sa, să facă mii de euro.

Cum a făcut mii de euro Irina Columbeanu, la doar 15 ani. Adolescenta și-a impresionat tatăl

Irinel Columbeanu, fostul milionar de la Izvorani, se laudă cu fetița sa, stabilită în prezent peste Ocean, cu Monica Gabor. Afaceristul a precizat că Irina a făcut primii săi bani la 15 ani, chiar din propria pasiune, pictura. Asta după ce a vândut un tablou.

ADVERTISEMENT

Irina, care acum învață la un liceu prestigios din Malibu, și-a vândut un tablou cu aproape 3.000 de euro, fiind cumpărat de către o doamnă de peste hotare, ce a fost impresionată de pictura adolescentei. Totodată, aceasta nu ar fi singura operă de artă pe care o vinde tânăra, dar cu siguranță este cea mai bine plătită, așa cum a mărturisit tatăl ei.

”Irina are câteva zeci de tablouri, ce pot fi văzute și comandate de pe un cont al său de Instagram. A luat cu ea, în America, toate lucrările pe care le-a făcut înainte de a pleca. Cel mai scump tablou al său s-a vândut cu câteva mii de euro. L-a cumpărat o doamnă din afara țării”, a declarat fostul milionar pentru impact.ro.

ADVERTISEMENT

Irina pictează încă de la o vârstă foarte fragedă, iar în urmă cu 7 ani, înainte de a se muta la mama ei, în Statele Unite ale Americii, a avut primul vernisaj. Peste Ocean, adolescenta ar învăța foarte bine la școală și are grijă să facă și sport. S-a înscris la atletism și participă la competiții.

Irina Columbeanu, elevă silitoare în SUA

Pe lângă rezultatele bune la școală, mersul la antrenamente și pictură, Irina reușește și să-și dedice timp școlii de șoferi. În curând va împlini 16 ani și vrea să se asigure că va lua permisul, încât să aibă o mașină de la o vârstă fragedă. În America, permisul se poate lua de la 16 ani.

ADVERTISEMENT

”A fost și la concursuri, se pregătește la școală. Acum e în vacanță, dar are câteva antrenamente pe săptămână. Îi place foarte mult. În România nu avea această preocupare, era mai mult pe partea artistică. De asemenea, face și școala de șoferi, pentru că în America permisul se ia de la 16 ani”, a mai declarat fostul milionar pentru sursa menționată.

De asemenea, Irinel Columbeanu a mai mărturisit și că fiica lui, de curând, a fost singura elevă, de clasa a IX-a, nominalizată la un eveniment important, ”Tânărul Anului 2022 la BGCM (Boys & Girls Club Malibu). Pentru viitor, adolescenta are planuri mărețe, vrea să devină avocat, neurochirurg sau scriitoare, așa cum au relatat jurnaliștii de la Malibu Times, acum câteva luni.

ADVERTISEMENT

Irina Columbeanu a venit pe lume în 2007, în căsnicia pe care mama sa, Monica Gabor, a avut-o cu fostul milionar, Irinel Columbeanu. Cei doi au format un cuplu foarte celebru în urmă cu mulți ani, prin prisma diferenței majore de vârstă. Asta până în 2011, când au divorțat.

ADVERTISEMENT