Life

Din ce face bani Ionuț Iftimoaie de la Survivor România după ce s-a retras din box. Și-a asigurat deja pensia

Din ce face bani Ionuț Iftimoaie de la Survivor România după ce s-a retras din box. Așa se întreține pe el și familia lui: spune că și-a asigurat pensia.
22.01.2023 | 09:40
Din ce face bani Ionut Iftimoaie de la Survivor Romania dupa ce sa retras din box Sia asigurat deja pensia
Din ce face bani Ionuț Iftimoaie. Și-a asigurat deja pensia Foto Survivor, Pro TV
ADVERTISEMENT

Din ce face bani Ionuț Iftimoaie de la Survivor România. Fostul boxer se întreține pe el și pe familia lui cu o afacere și spune că și-a asigurat deja pensia.

Din ce face bani Ionuț Iftimoaie. Și-a asigurat deja pensia

Ionuț Iftimoaie este unul dintre cei mai cunoscuți boxeri români, care a a obținut și titlul mondial. Dar acesta a decis să se retragă din sportul de performanță în anul 2016 și s-a dedicat familiei sale.

ADVERTISEMENT

Ionuț Iftimoaie este căsătorit și are trei copii cu soția lui, cu care locuiește în Bacău, orașul său natal și unde a fost numit chiar cetățean de onoare.

Dar după o carieră în box, Ionuț Iftimoaie a mărturisit că nu a rămas cu nimic pe plan financiar, așa că a trebuit să găsească o soluție pentru a face bani.

ADVERTISEMENT

Astfel, sportivul și-a deschis propria afacere de agrement, pentru care a primit un teren de la Primăria din comuna Comănești și a accesat și fonduri europene.

Ionuț Iftimoaie, afacere de succes

Ionuț Iftimoaie deține Centrul de agrement “Trotus-Ionuț Iftimoaie”, ce are două bazine de înot înăuntru, dar și un ștrand exterior și un parc de agrement.

ADVERTISEMENT

De asemenea, centrul lui Ionuț Iftimoaie de la Survivor România are și o sala polivalentă cu două tribune a 350 de locuri.

Sportivul este mândru să spună că și-a asigurat deja pensia cu afacerea sa și că are un succes mare. Ionuț Iftimoaie dezvăluia că are contracte de închiriere pe 10 ani.

ADVERTISEMENT

Ionuț Iftimoaie spunea că nu a rămas cu niciun leu de pe urma rezultatelor sale sportive remarcabile, dar a făcut în așa fel încât să se bucure de o viață prosperă, iar Dumnezeu i-a dat oportunități de a face bani.

„Pot spune că mi-am asigurat deja pensia, am contracte de chirie pe 10 ani, e pensia mea.

După 20 de ani de sport nu am niciun leu care să îmi vină de pe urma rezultatelor sportive, deși mi-am terminat cariera din poziția de campion mondial! Dar nu mă plâng, că mi-a dat Dumnezeu oportunități!”, a povestit Ionuț Iftimoaie, potrivit Ciao.

ADVERTISEMENT
Tags: