Life

Din ce face bani Oana Lis? Viorel a prins-o în fapt: „Zice să mă duc la muncă”

Oana Lis a făcut dezvăluiri despre bani și activitatea sa din online. Cum a reacționat Viorel Lis când a aflat ce face pe internet.
20.05.2023 | 16:37
Din ce face bani Oana Lis Viorel a prinso in fapt Zice sa ma duc la munca
Oana Lis s-a apucat să facă live-uri și bani pe TikTok. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Oana Lis s-a apucat de TikTok și a câștigat deja primii bani de pe platformă. Vedeta a povestit cum a ajuns să facă asta, dar și ce părere are Viorel Lis despre noua sa activitate. Multe vedete de la noi și-au făcut cont și fac meciuri.

Oana Lis s-a apucat de TikTok și-a spus câți bani câștigă

Oana Lis s-a apucat recent de TikTok, acolo unde a strâns aproape 40.000 de urmăritori și a câștigat și primii bani. Nu este o noutate ca vedetele de la noi să obțină sume frumoase de pe urma live-urilor pe care le fac pe platformă.

ADVERTISEMENT

Chiar și Anamaria Prodan, dar și fina Andreea Tonciu au intrat în lumea TikTok, acolo unde răspund celor mai nebune provocări. Oana Lis a recunoscut că încă nu este la nivelul la care să câștige foarte mulți bani, dar cel puțin se mai relaxează.

Oana Lis a povestit că și înainte mai posta pe TikTok, dar nu a făcuse niciodată live. În plus, chiar dacă este relativ nouă pe platformă, soția lui Viorel Lis nu a fost iertată de hateri și a primit comentarii negative.

ADVERTISEMENT

„Nu aș putea să spun că merge foarte bine și mi-am făcut vilă cu piscină din TikTok. Mi-a venit ideea pentru că și eu consum TikTok în anumite momente, când sunt singură la o cafea sau seara înainte să dorm, sunt multe lucruri amuzante. Am văzut că sunt și alte persoane publice care postează, fac live-uri.

Eu oricum aveam niște postări. Dar nu făcusem live niciodată. Și am făcut live și văd că lumea m-a primit destul de bine. Am primit și cadouri. Bineînțeles și hate de la oamenii care comentează urât, dar nu mă deranjează, sunt obișnuită”, a declarat Oana Lis despre TikTok pentru Antena Stars, conform spynews.ro. 

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat Viorel Lis când a aflat

Cu toate astea, Oana Lis nu știe dacă își va forma un obicei din a face live-uri pe TikTok și nici nu este dispusă să facă sacrificii pentru bani. „Nu știu cât o să mai fac, când o să mai fac. Deocamdată nu am o comunitate a mea pe TikTok. (…) Bineînțeles că dacă ai meciuri primești și cadouri mai multe. Bineînțeles că am și eu nevoie de bani.

Dar nu sunt dispusă să fac orice pentru bani. Nu am de gând să fac meciuri. Bine, așa spun acum. Dar vreau să fiu în stilul meu. Acolo controlul este al meu. Când vreau, închid live-ul, nu mă conduce nimeni”, a mai spus Oana Lis.

ADVERTISEMENT

Oana Lis a povestit și că atunci când Viorel Lis a văzut-o că face live pe TikTok, a râs de ea. Iar următorii vedetei vor să-l vadă. „Nu mai zic că de Viorel mulți credeau că nu mai e în viață, și mă puneau să-l arăt pe Viorel. Poate îl conving să facă și el un TikTok. Face mișto de mine și zice că n-am ce face, să mă duc la muncă”, a povestit Oana Lis.

ADVERTISEMENT