Life

Din ce face bani Roxana Vancea de când nu mai apare la TV. În ce condiții s-ar întoarce în televiziune

Din ce câștigă bani Roxana Vancea de când nu mai apare la TV. Vedeta a spus în ce condiții s-ar întoarce în televiziune.
18.06.2024 | 11:22
Din ce face bani Roxana Vancea de cand nu mai apare la TV In ce conditii sar intoarce in televiziune
Din ce face bani Roxana Vancea de când nu mai apare la TV. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Roxana Vancea a dezvăluit din ce face bani de când nu mai apare la TV. Aceasta nu ar refuza revenirea în televiziune, dar ar face acest lucru doar în anumite condiții.

Roxana Vancea a spus din ce face bani de când nu mai apare la TV

Până acum câțiva ani, Roxana Vancea era “vecină” la Neatza cu Răzvan și Dani, unde prezenta rubrica meteo. La un moment dat, a renunțat la acest proiect și s-a implicat în altele.

ADVERTISEMENT

În prezent, vedeta lucrează doar în mediul online. Fosta prezentatoare are diverse campanii plătite în mediul online. Atât ea, cât și partenerul ei de viață sunt pasionați de sport, iar Roxana Vancea face reclamă la diverse produse utile la sala de fitness.

Vedeta încă nu s-a întors fizic la job, deoarece acum are grijă de fiul ei, Zian, care va merge la grădiniță din septembrie. Tot atunci, fosta prezentatoare va merge din nou la sală.

ADVERTISEMENT

“Acum lucrez doar online și câștig bani și din reclame la sală, la solar, la haine, la diverse produse. Nu m-am întors fizic la job, la sală, pentru că stau cu Zian.

Voi face asta din septembrie, când va merge la grădiniță. Momentan mă mențin alergând toată ziua după el”, a declarat aceasta pentru Cancan.

ADVERTISEMENT

Ce condiții are Roxana Vancea pentru a reveni în televiziune

De asemenea, Roxana Vancea a mai spus că își dorește să revină în televiziune, însă nu ar accepta orice proiect. De exemplu, nu își dorește să participe la Survivor sau la Asia Express, dar nici nu vrea să mai fie asistentă TV.

Vedeta ar vrea, în schimb, să facă parte dintr-un proiect unde să fie implicați și copiii sau să prezinte o rubrică sportivă. Orice ar fi, Roxana Vancea nu vrea să fie plecată din București.

ADVERTISEMENT

“Îmi doresc să mă întorc în televiziune, dar deocamdată mi-e foarte greu să stau departe de Zian (n.r. fiul ei). Vreau ceva care să nu necesite să plec din București. Iar până acum am primit oferte să filmăm numai afară din țară.

N-aș merge la show-uri de supraviețuire. Am fost la Exatlon, care e la fel ca Survivor. Iar la Asia Express e iar cam același lucru. M-ar interesa un proiect gen cum a fost cel cu mămicile, în care să implic și copiii, sau o rubrică de sport”, a mai spus ea pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: