Life

Din ce face bani Victor Slav de când nu mai apare pe sticlă. Are un job nou care-i vine mănușă

09.06.2020 | 13:17
Din ce face bani Victor Slav de cand nu mai apare pe sticla Are un job nou carei vine manusa
ADVERTISEMENT

Victor Slav nu a mai apărut de o perioadă bună pe sticlă, cele mai multe emisiuni difuzate de Kanal D cu el fiind înregistrate în urmă cu aproximativ un an și jumătate.

Victor Slav, de la prezentator la MC

Unul din amfitrionii show-ului Vulturii de noapte, extrem de iubit în special de publicul feminin, fostul băiat de la meteo s-a reprofilat imediat.

ADVERTISEMENT

De un an, de când nu mai filmează nimic la Kanal D, chiar dacă este angajat al postului (n.r.: probabil pregătesc producătorii ceva), Victor face bani frumoși din meseria de MC alături de prietenul său, Cătălin Cazacu.

Slav participă la tot felul de evenimente, iar timp de un an a câștigat foarte bine din întreținerea atmosferei la nunți, zile de naștere și botezuri, pricepându-se cât de cât și la muzică.

ADVERTISEMENT

Cazacu vrea la radio

De când cu pandemia, Victor a anunțat un nou concept de divertisment, iar proiectul la care lucrează de câteva săptămâni poate da lovitura în România!

„Se cheamă ”Dă-i mai tare în parcare” și o să conțină o parte de drive-in, o parte de divertisment. Petreceri în mașină by PartyCrushers. Doar că așteptăm să vedem exact ce avem voie să facem și ce nu avem voie. Chiar nu poți să trăiești fără să te distrezi, mai ales ca tineri. Am stat două luni, om mai sta, dar cât să stai în casă? Mai ales că a venit vara”, a mărturisit Slav despre ambițiosul proiect.

ADVERTISEMENT

Prietenul său, cel cu care o face pe MC-ul la party-uri, Cătălin Cazacu, revenit pe sticlă cu un nou sezon al emisiunii de cultură generală Cash Taxi, își dorește, în schimb altceva: să fie om de radio.

„Îmi doresc radio. Am fost de câteva ori la Radio Impuls și a început să-mi placă. Dacă există vreun post liber, orice, că trebuie să zic ”bună dimineața”, să citesc reclame, mă bag. E o chestie nouă, pe care mi-am dorit să o fac și nu am avut ocazia până acum”, a declarat în continuare Cazacu pentru Libertatea.

ADVERTISEMENT